Wy spermiarskie sadolowe nieudaczniki. On to mo dostać od byłe czego. Tak postanowil i zrobił. Większość z was się boi w nocy wychodzić z domu a co dopiero po Afryce chodzić gdzie każdy może cię zabić. Większość to mu zazdrości że chociaż widział swiat nie jak Większość najdalej to do wioski poza miastem
Nie porównuj wszystkich do siebie😁😁😁
Nie porównuj wszystkich do siebie😁😁😁
Liczysz na jakieś łapki w górę albo browarki co pedale
no i co świętojebliwi, gadacie na Polki, a tu się wydało, kto się pierdoli bez opamiętania z małpami
ten to się przynajmniej pochwalił, a ile takich głupich chujów latają w dziwne miejsca: Tajlandia, Madagaskar, Zanzibar i chuj wie co jeszcze, a potem ciężkie pieniądze idą na leczenie pederastów i jeszcze innych zarażają
Co się wydało? Że niby Polki nie latają na wczasy all inclusive rozjebać dupska małpami?
Liczysz na jakieś łapki w górę albo browarki co pedale
Nie pisz do mnie "pedale" bo to niegrzeczne.
Jak kiedyś opuścisz dom, to wstydu ojcu i matce narobisz takimi wpisami i uznają cię za pedała.
Nie wiem czy wiecie, ale ten człowiek przeszedł Europę i poszedł dalej na południe Afryki - na piechotę, a te dziewczyny to tylko pewien etap tej przygody.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
a co im będzie opowiadać? Że wpierdalał gówno i ruchał małpy? Podróże są przereklamowane
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów