18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
paco17 2013-07-12, 16:28
Dobra... tylko na obronę Roja dodam to ze ten co śpiewa to gimper i nagrywa lola
Zgłoś
bloodwar 2013-07-12, 20:36
Z tego co kojarzę trzeba mieć ponad 10000 oglądalności żeby YouTube zaprosiło do programu partnerskiego, więc jeszcze "trochę" mu zostało
Zgłoś
d................5 2013-07-13, 3:06
KURWA JEGO ZAJEBANA MAĆ
Wchodzę na youtube i myślę sobie na pewno ludzie ogarną że ten diss to tylko żart a co kurwa widzę ? Masę dzieci z " jutuba" z bólem dupy. Myślę sobie dobra chuj wejdę na sadola i trafiam na ten materiał a komentarze kurwa jeszcze gorsze niż na youtube.
Świat się kończy
Zgłoś
Hauer88 2013-07-13, 12:42 251
Tym razem... KOLORUJĄ

Warto przypomnieć o inicjatywie:

facebook.com/Kolorujemy
Zgłoś
danieltrcd 2013-07-13, 12:53 44
Ale przecież kibice to bandyci, chuligani i dilerzy!
Brawa dla kibiców za tą akcje. Gdy trzeba to potrafimy się zjednoczyć
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-07-13, 13:46 18
Zajebista akcja, szkoda, że i tak wszyscy powiedzą, że jesteśmy bandytami...
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-07-13, 15:02
HAL9000/2 napisał/a:

Ale bym wprowadził czopa w jej maźnicę...

Zapewne nie tylko ty ale podejrzewam, że poradziłaby sobie z tobą nawet bez pomocy kolegów-kiboli
Zgłoś
b................w 2013-07-13, 15:34
Pobrudzi szalik!
Zgłoś
tolopl 2013-07-13, 15:54 8
Kibice to najbardziej dyskryminowana grupa społeczna przez media i rząd.
Zgłoś
Nihilista 2013-07-13, 15:56 4
danieltrcd napisał/a:

Ale przecież kibice to bandyci, chuligani i dilerzy!

Teraz jeszcze pedały, wnosząc po barwach akcji..
Zgłoś
Razer_GT 2013-07-13, 16:01 15
Osobiście kiboli i "faszystów" nie wrzucam do jednego worka, ale wkurwiają mnie te wszystkie debile, czy to ma szalik swojej drużyny, czy dresy i niewidzialną fryzure, czy cokolwiek co sprawia że przynależy do którejś z tych grup. Robicie jakieś tego typu akcje- super, fajna inicjatywa! (swoją drogą coś więcej oprócz dupy całującej szalik Polski i jakieś piosenki HH składa się na tą "akcję"?) ale kurwa jego czy wasza czy moja mać! Jeżeli ktoś nie utożsamia się z Twoją drużyną piłkarską, Twoim zespołem hip-hop'owym albo krytykuje wybryki chuligańskie to...

nikt, powtarzam: NIKT, nie ma prawa jechać drugiej osoby i wyzywać od "lewaków" czy wrogów ojczyzny. A niestety, ale tak to teraz wygląda.

W ogóle coś się w tym społeczeństwie popierdoliło- no bo patrzcie. Teraz ktoś jest albo lewakiem, albo faszystą... Akurat naziole od zawsze byli i dalej są (niestety)...
Zgłoś
Melooksg 2013-07-13, 16:01 4
Nie muszę oglądać, żeby dać browara!
POLSKA KIBOLSKA!!!
Zgłoś
czaspogardy 2013-07-13, 16:04
Ohydny przykład faszystowskiego ekstremizmu, założę się, że nawet nie są gejami.
.
.
.
.
.
Oczywiście za pomaganie dzieciakom browar wielki i zimny się należy
Zgłoś
Catch_22 2013-07-13, 16:04 2
Zakazy stadionowe dla wszystkich za dewastację mienia publicznego!
Zgłoś
pi73rmaster 2013-07-13, 16:07
Boli mnie to, że prawaki mają taki słaby PR. Na grochowie jak do tramwaju wejdę i się trafi jakiś pomylony co sam do siebie gada na cały pojazd to zawsze prawak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem