18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cisse09 2013-07-13, 16:09
Szczerze...rozwinąłem w nadziei, że będą cycki. Nie ma, nie trzeba rozwijać.
Zgłoś
bloodwar 2013-07-13, 16:24 10
Myślę, że ktoś kto całe życie postępuje dobrze i nie ma sobie nic do zarzucenia jako istota ludzka nie potrzebuje robić niczego na pokaz. Z drugiej mańki - jeżeli przez 364 dni w roku nawołujesz do wyrzucania z kraju (a wręcz - fizycznej eksterminacji) ludzi o innym kolorze skóry, orientacji seksualnej czy wyznanu a jednego, jedynego dnia roku pójdziesz malować mury dla dzieci z biednych rodzin albo będziesz ostentacyjnie całować orzełka i polską flagę - nie uczyni cię to automatycznie aniołkiem i nie pójdziesz za to do Bozi. Jebać kiboli - pierdolone faszystowskie zwierzęta, do gazu z nimi albo na Sybir!
Zgłoś
ciacho1964 2013-07-13, 16:26 5
raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę!
Zgłoś
Atreyu 2013-07-13, 16:27 10
Uwaga, uwaga!

Ocieplają swój wizerunek, tak samo jak radykalni muzułmanie. Ideologia pokoju, szacunku, brak agresji - do czasu aż ktoś nie straci ręki maczetą.

Oczywiście popieram wszystkie akcje charytatywne, nawet gdyby organizował je klub szatanistów polskich - to szczytny cel jest zawsze fajny.

Tylko nie dajcie się zwieść trickom PR'owym. Ta sama osoba może pomagać dzieciakom, a później wyjść na ulice i wyrywać kostki brukowe w swojej brunatnej... o przepraszam czarnej koszuli.

Sami sobie swoim agresywnym zachowaniem zapracowali sobie na swój wizerunek, to teraz muszą go ocieplać.

Media owszem - strasznie wszystko wyolbrzymiają, w szczególności TVN. Robią z igły widły, ale poza medialnym chłamem są jeszcze realne przypadki pobić, morderstw, agresji wobec różnych grup - a jak zatrzymują ostatnio jakąś szajkę sprowadzającą twarde narkotyki - to zwykle jest ona związana ze środowiskami kibolskimi. Już pomijam takie głupie incydenty jak niszczenie elewacji, parków narodowych, zachowania godne małp na uczelniach i to co się dzieje na osiedlach nocą - ale kibole [nie kibice] to nie takie miłe przyjazne dla wszystkich dobre chłopaki które nawet muchy by nie skrzywdziły.

Pamiętajcie o tym gdy będą oddawać krew i pomagać innym.
Zgłoś
panchamityle 2013-07-13, 16:33
Copa! Wszyscy kolorować!
Zgłoś
Kiciok 2013-07-13, 16:36 2
Primo, kilku "inteligętów" się w komentarzach znalazło. Nie zapoznali się nawet z ideą akcji, nie przeczytali nic, a się wypowiadają.

Secundo, jak zwykle wraca jak bumerang temat DEBILI z maczetami, którzy podczepiani są do reszty normalnych kibiców. Jeszcze taki typ śmie twierdzić, żeby nie dać się zwieść, a sam dał się zmanipulować mediom. Geniusz

Tertio, do jednego wora powyższych, a następnie do rzeki. Albo lepiej, do gejowskiego baru
Zgłoś
Atreyu 2013-07-13, 16:40 7
Kiciok napisał/a:

Secundo, jak zwykle wraca jak bumerang temat DEBILI z maczetami, którzy podczepiani są do reszty normalnych kibiców.

Widzisz - na grupę patrzy się poprzez jednostki najbardziej radykalne, chodzące na parady/marsze, krzyczące swoje rację.

Jak słyszysz słowo "gej" to widzisz takiego różowego z gołym tyłkiem na paradzie - a 95% ubiera się normalnie i na ulicy nie idzie ich rozróżnić - nie ma też jakiś aspiracji do marszów czy walk o adopcje. Jeśli sam komuś zarzucasz patrzenie na innych przez pryzmat stereotypów i radykałów, sprawdź czy sam tak nie robisz.
Zgłoś
katolunchained 2013-07-13, 16:45 3
Co sie tutaj dzieje do ch*ja, odnosze wrazenie ze prawdziwy sadistic ogranicza sie do dzialu hard, a na glowna trafia tylko jakis polityczny syf. WY*IERDALAC Z POLITYKA Z SADOLA !
Zgłoś
Reynevanxd 2013-07-13, 16:49
@Kiciok

Po części niestety ma rację, a nie dał się zmanipulować, ani przez media, ani też w drugą stronę. jak w każdym środowisku, a szczególnie kibicowskim, część z nich jest normalna, a część najzwyczajniej pierdolnięta jak radykalne muslimy. Czasami obracam się w środowisku kibicowskim i wiem jak to wygląda.
Zgłoś
majfon 2013-07-13, 16:58 7
Żenujący poziom muzyczny. Wokal to dno i wodorosty.
Gówno jakich mało....

@Hauer88 widzę, że ty masz mózg nafaszerowany doszczętnie tym nazistowskim syfem. Każdy temat w kółko o tym samym.

Dobrze mówi katolunchained - to jest sadistic, a nie forum ONRu.
Zgłoś
cenius 2013-07-13, 17:56
Cytat:

swoją drogą coś więcej oprócz dupy całującej szalik Polski i jakieś piosenki HH składa się na tą "akcję"?

masz link to przeczytaj co już załatwili

Cytat:

Pamiętajcie o tym gdy będą oddawać krew i pomagać innym.

a czy ksiądz z ambony rzucił kiedyś hasłem że po mszy zaprasza chętnych na oddanie krwi?
czy jebane osły zrobiły kiedyś taką akcje?
Albo srodowiska pedalskie? Choć i tak nie mogliby oddać krwi bo chorób w nich więcej niż w etiopskiej rodzinie.
Zgłoś
Dildowagins 2013-07-13, 18:13
danieltrcd napisał/a:

Ale przecież kibice to bandyci, chuligani i dilerzy!
Brawa dla kibiców za tą akcje. Gdy trzeba to potrafimy się zjednoczyć

Zapomniałeś o "faszystach, antysemitach, homofoba, ksenofobach i rasistach"

bloodwar napisał/a:

Myślę, że ktoś kto całe życie postępuje dobrze i nie ma sobie nic do zarzucenia jako istota ludzka nie potrzebuje robić niczego na pokaz. Z drugiej mańki - jeżeli przez 364 dni w roku nawołujesz do wyrzucania z kraju (a wręcz - fizycznej eksterminacji) ludzi o innym kolorze skóry, orientacji seksualnej czy wyznanu a jednego, jedynego dnia roku pójdziesz malować mury dla dzieci z biednych rodzin albo będziesz ostentacyjnie całować orzełka i polską flagę - nie uczyni cię to automatycznie aniołkiem i nie pójdziesz za to do Bozi. Jebać kiboli - pierdolone faszystowskie zwierzęta, do gazu z nimi albo na Sybir!

No, no. no!! Nie przesadzaj.

co za hipokryzja.....
Zgłoś
bloodwar 2013-07-13, 18:23 1
@Libertinus - no jak nie wyłapałeś tak prostego trollingu to tylko czapki z głów i pochylić się z łezką smutku nad Twoi poziomem inteligencji
Zgłoś
Atreyu 2013-07-13, 18:42
cenius napisał/a:

a czy ksiądz z ambony rzucił kiedyś hasłem że po mszy zaprasza chętnych na oddanie krwi?
czy jebane osły zrobiły kiedyś taką akcje?

Jestem prawie pewny że ksiądz z ambony nie rzuciłby hasłem o jebanych osłach...

Co innego hasła polityczne, to owszem "kościół toruński" jest w Polsce bardzo silny, nabijają sobie kasę, kupują fajne auta... ale są też tacy co pomagają. Niewielu, ale jednak. W szczególności zakony np. Franciszkanie. Mam klasztor w okolicy i wiem że aktywnie pomagają biednym, robią akcje zbierając pieniądze na szkoły dla afryki, pikniki charytatywne.

cenius napisał/a:

Albo srodowiska pedalskie? Choć i tak nie mogliby oddać krwi bo chorób w nich więcej niż w etiopskiej rodzinie.

Pomijając to że większość pedałów nie angażuje się w jakieś środowiska pedalskie, grupy wsparcia, fora, marsze - to przyznam że nie.

Za to znam geja który regularnie oddaje krew. Tak przy okazji: to za każdym razem ta krew jest badana. Każdy ma własne sumienie, niezależnie czy jest kibicem, gejem, czy gejem kibicem.

Mam też takie spostrzeżenie: wiem o psuciu moralności tymi marszami, narzucaniu woli mniejszości - te terminy nie są mi obce i nie trzeba mi w odpowiedzi tego tłumaczyć. Zauważyłem tylko że po osiedlach raczej nie biegają grupki uzbrojonych pedałów szukających zaczepki. Nie słyszałem też żeby sami wyznawali ideologię polegającą na agresji, albo żeby używali bicia kogoś jako argumentu. Tym bardzo się różnią od drugiej strony.

Oczywiście są jakieś chore skrajności jak ANTIF'a [łowcy...] które korzystają z metod drugiej strony, oczywiście są też źli homoseksualiści wykorzystujący dzieci [ale księża i heteroseksualni mężczyźni też] - ale mam bardzo mocne wrażenie, że w Polsce jako polak prędzej dostaniesz w mordę od kibica, niż pedała.

Cokolwiek by nie mówić, jedna strona dużo częściej i dużo bardziej preferuje metody siłowe: stąd pewnie porównania do "faszystów/nazistów".
Zgłoś
beeveer 2013-07-13, 18:55 4
co, kibole się nudzą bo maczety poszły do ostrzenia? dopóki nie ma piętnowania przemocy i nie można w zdrowiu przejsć przez miasto w szaliku innego klubu, pozostajecie dla nas śmieciami. jedna czy dwie akcje i już pod niebiosa trzeba was wychwalać? zadufane w sobie ćwierćmózgi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem