📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak niby nie podaje rąk, skoro potem kiedy się "obudził" i miał być już sobą, podał mu rękę drugi raz na pożegnanie.
Edit: ahh dobra już widzę. Niby też nie wiedział co robi
Edit: ahh dobra już widzę. Niby też nie wiedział co robi
Sądząc po jego wyglądzie mówi do kasjerek w sklepie: zapadasz w głęboki sen, jak się obudzisz będziesz przekonana, że zapłaciłem za ten telewizor.
Z tego co wyczytałem to ten łysy jak obejrzał co "magik" z nim zrobił strasznie się wk..wił, magika wylano z programu, a łysy zaliczył psychoterapeutę...
@up kurwa niechcący postawiłem ci piwko a miałem pisać żebyś sobie od niego wziął numer do terapeuty.... piwo uważam za bezalkoholowe.
jaskowski, sram na Twoje piwa, alkoholowe czy nie... poszukałem, wyjaśniłem co było dalej a Ty się czepiasz.
Dobra, serio jest jakiś dowód że ta hipnoza działa?
Polecam iść na występ prawdziwego i porządnego hipnotyzera. Sam byłem zahipnotyzowany i byłem pod wrażeniem tego co odpierdalałem w stanie hipnozy.
Dla tych co nie kumają tych uścisków dłoni - Ten łysy cierpi na Mizofobie (lęk przed bakteriami) i nigdy nie podaje nikomu ręki bez rękawiczki.
o kurwa, ocknąłem się w kiblu ściskając gówno w łapie i zginął mój portfel. uważajcie na czarnych hipnotyzerów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów