📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wierzycie w to?
oglądalność spada szybciej niż w Polsce. W następnym odcinku ten łysy urodzi 2-letnią córkę.
True story
True story
Nie wiem jak wy, ale ja w to nie wierzę.
up
Bo hipnoza nie działa na każdego. Po za tym wystarczy, że nie słuchasz poleceń, myśli ci biegają nie wiadomo gdzie itp. Żeby zostać zahipnotyzowanym, naprawdę musisz sam tego chcieć.
Bo hipnoza nie działa na każdego. Po za tym wystarczy, że nie słuchasz poleceń, myśli ci biegają nie wiadomo gdzie itp. Żeby zostać zahipnotyzowanym, naprawdę musisz sam tego chcieć.
mnie hipnotyzuje to magiczne kółko przy ładowaniu filmu
saves napisał/a:
up
Bo hipnoza w ogóle nie działa A jeśli to nie tak jak w filmie tytułowym. Ustawka, że ja pierdolę. Niestety niektórzy wierzą w hipnozę, inni w homeopatię a jeszcze inni w równość ras.
Kurwa jak tam ludzie zaczęli wychodzić z sali na początku, to ja się nie dziwię, że niektórzy w to wierzą.
Też się kiedyś tego uczyłem by hipnotyzować laski. Nie na wszystkie to działa więc pozostawał chloroform.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów