📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jako że mam bryle jak Stępień z 13 posterunku pozwole sobie pomóc osobom bez takowego zooma w oczach.
"Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP"
"Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP"
Kurwa to musi być jakaś prowokacja
Widzą, że naród jest bierny i nic nie robi, to prowokują. Chcą wyciągnąć jak to oni mówią 'hołotę' na ulice, zrobić wielką rozróbę i w konsekwencji przetasować się u góry. Nie dajcie się zwieźć!
ikea napisał/a:
Widzą, że naród jest bierny i nic nie robi, to prowokują. Chcą wyciągnąć jak to oni mówią 'hołotę' na ulice, zrobić wielką rozróbę i w konsekwencji przetasować się u góry. Nie dajcie się zwieźć!
No wiadomo, lepiej jak Jarek machać mieczykiem i zgrywać kozaka, a później narobić wałków i oddać władzę. Albo lepiej teoretyzować o zbrojnych przewrotach jak Kórwin...
tranzystor wyjdź bo śmierdzi głupotą.
Nawet nie wkurwiaj.
Czy wszyscy macie tak przeprane mózgi czy ja jestem zajebiście inteligentny. Po pierwsze nie widać co to jest dokładnie, ale: raczej nie ma obowiązku podawania zleceniodawcy na reklamach czy billboardach, a po drugie "Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP" - istnieje coś takiego ?! Myślałem że ta partia nazywa się po prostu "Platforma obywatelska". Dla mnie to oczywista prowokacja i to w stylu już nawet nie pisowym ale niezależnych wpolityce i innych psycholi...
prowokacja prowokacją, a może chodzić również o projekt dotacji dla partii z budżetu państwa (czemu Platforma się sprzeciwia)
@muraas
Po 1. Absolutnie każda publikacja partyjna musi mieć adnotację o finansowaniu. Zerknij sobie na dowolne plakaty w czasie najbliższych wyborów Każdy ma w rogu taki dopisek.
Po 2. Nie istnieje coś takiego jak "Platforma Obywatelska". Istnieje "Platforma Obywatelska RP". Sprawdź chociażby w tytule czy stopce oficjalnej strony PO: platforma.org/pl/platforma/
To raczej była/jest kampania w stylu "my tego nie robimy", czytaj: "my nie marnujemy Twoich pieniędzy, a PiS, Palikot i SLD tak". W przypadku PO brzmi to nieco śmiesznie
Po 1. Absolutnie każda publikacja partyjna musi mieć adnotację o finansowaniu. Zerknij sobie na dowolne plakaty w czasie najbliższych wyborów Każdy ma w rogu taki dopisek.
Po 2. Nie istnieje coś takiego jak "Platforma Obywatelska". Istnieje "Platforma Obywatelska RP". Sprawdź chociażby w tytule czy stopce oficjalnej strony PO: platforma.org/pl/platforma/
To raczej była/jest kampania w stylu "my tego nie robimy", czytaj: "my nie marnujemy Twoich pieniędzy, a PiS, Palikot i SLD tak". W przypadku PO brzmi to nieco śmiesznie
@zj3banyRyj
Ja mam ctrl+scroll ale mimo wszystko dzięki.
Cytat:
Jako że mam bryle jak Stępień z 13 posterunku pozwole sobie pomóc osobom bez takowego zooma w oczach
Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP
Ja mam ctrl+scroll ale mimo wszystko dzięki.
@Bonjo
Faktycznie jest. Mimo wszystko co do kontekstu to nadal ciężko powiedzieć co to jest i kiedy zostało wykonane, bo nie sądzę żeby nawet PO była tak bezczelna jak sugeruje autor tematu.
Faktycznie jest. Mimo wszystko co do kontekstu to nadal ciężko powiedzieć co to jest i kiedy zostało wykonane, bo nie sądzę żeby nawet PO była tak bezczelna jak sugeruje autor tematu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów