Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Makebe z AK 47, mialby wyjebane na jej feministyczne
darcie ryja i szybko została by pizda spacyfikowana
Żarty żartami, ale jeśli wy byście nie byli wkurwieni że jakiś jebany pies z drogówki nie chce wam oddać waszej własności no to jesteście niezłymi pizdeczkami. Później by was poprosił o wypięcie się, co byście zrobili bez oporu, po czym przystąpił by do fizycznego jebania was w dupę. Chociaż szczerze raczej by wam się to spodobało.
Drze mordę jak pojebana, ale jest bezradna w sytuacji który pies łamie prawo. Jak widać kamera i darcie ryja coś dały.
Nie wyobrażam sobie normalnego człowieka zachowującego się w taki sposób. Co do reszty... Nie chcę mi się kopać w sieci po więcej info na temat nagrania, ale pies pewnie podstawy/powody jakieś miał?
Powinien podejść zajebac jej muke na potylicę i wsadzić jej paruwe w gębę by się zamknęła.....j[/
Znajdź sobie jakas dziure do ruchania, to skonczysz z tymi fantazjami o wędlinach.
Dodatkowo: poszukaj też słownika ortograficznego....
Żarty żartami, ale jeśli wy byście nie byli wkurwieni że jakiś jebany pies z drogówki nie chce wam oddać waszej własności no to jesteście niezłymi pizdeczkami. Później by was poprosił o wypięcie się, co byście zrobili bez oporu, po czym przystąpił by do fizycznego jebania was w dupę. Chociaż szczerze raczej by wam się to spodobało.
Drze mordę jak pojebana, ale jest bezradna w sytuacji który pies łamie prawo. Jak widać kamera i darcie ryja coś dały.
Nie wiemy co się wydarzyło wcześniej bo film zaczął się od darcia się kobiety po odebraniu jej własności. Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że to on łamie jakieś prawo? Kobieta mogła po prostu nie dostosować się do poleceń funkcjonariusza więc odebrano jej telefon. Bo zapewne gapiła się w niego mając wyjebane co on do niej mówi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów