Drugi już odcinek świetnej, według mnie, serii filmików o historii. Tym razem padło na Stanisława Augusta Poniatowskiego, ostatniego władcę Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
byłoby spoko gdyby nie te pedalskie wstawki dla gimbów
Hańba! Ujma! Tak pierdolić?! Na Króla?! Ożesz Ty moskiewska łachudro!
Jest sub zobaczymy jak to się dalej rozwinie Co prawda tematy poruszane nie są mi obce dzięki kilku zajebistym nauczycielom historii podczas nauki i własnemu zgłębianiu tematów ale gość potrafi wydobywać "smaczki"
FryzjerZG napisał/a:
@up AK to bardzo dobry karabin. Mozesz go zamoczyć, zasypać piachem, a po otrzepaniu broni bedzie pluł pestkami jak wsciekły. Zupełnie nietrafione porównanie.
Nie zrozumiałeś przekazu Chodzi mi o to że 2 odcinki to jeszcze nie seria. Porównanie do AK bo strzela się nim bardzo krótkimi seriami, albo wcale. Ciężko go w rękach utrzymać.
fajne słowianki w miniaturce. Sam materiał spoko tylko nie potrzebne te skaczące grafiki.
Jeśli mam oglądać materiał o historii, w jakiejkolwiek formie (a w szczególności humorystycznej), to życzyłbym sobie żeby prowadzący mówił poprawnie. Nie podoba mi się to, że prowadzący wpierdala w co drugie słowo niepotrzebne "uzupełniacze", np. "generalnie", "no ale", "troche" (Już nawet nie "trochę"). Ponadto słowa potoczne, typu: "Sporo" i wszystkie wyżej wymienione, obok słów żywcem wyjętych z podręczników historycznych: "Pojął za żonę", "wstawiennictwo" itp. sprawiają wrażenie jakby o tej historii mówił mało bystry gimnazjalista. No, ale pewnie takie było grono odbiorców.
Bzdurne wstawki niektóre, są po prostu za długie. Poprawią postprodukcję i będzie git. Tak jak pisze Roszp słownictwo i styl jest taki jaki jest "target" . Zawsze miło posłuchać jak polski król napierdala niemców
Monty Python'owskie intro i historyczna tematyka? Oglądam!
Edit: Po obejrzeniu zmieniam zdanie. Wkurwiająca, napisana pod gimbusów gadka prowadzącego i za dużo debilnych animacji. Szkoda.
Edit: Po obejrzeniu zmieniam zdanie. Wkurwiająca, napisana pod gimbusów gadka prowadzącego i za dużo debilnych animacji. Szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów