Drugi już odcinek świetnej, według mnie, serii filmików o historii. Tym razem padło na Stanisława Augusta Poniatowskiego, ostatniego władcę Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja to wolalbym ogladac podkoloryzowana historie Polski, zrobiona przed Git Produkcje w
Jeżeli chodzi o Poniatowskiego to się nigdy prawdy nie dowiemy jak było. Fakt kontrowersyjny władca i poprostu urodził się się w czasach gdzie z I Rzeczypospolitej została już tylko nazwa . Dla mnie najgorszym władcą był Zygmunt III Waza ( Ten to miał szczęście tylko dlatego że był władcą który wokół miał najlepszych dowódców i doradców w całej historii Rzeczypospolitej a sam był popierdółką i bardziej zależało mu na Szwecji niż Polsce), ogólnie cała ich dynastia ; drugi jest oczywiście Poniatowski .
zamiast pierdolić i hejtowąć to posłuchajcie - więcej zostanie wam w bani niż po zajebistym polskim systemie edukacji
zamiast pierdolić i hejtowąć to posłuchajcie - więcej zostanie wam w bani niż po zajebistym polskim systemie edukacji
Fajne, tylko ma jakąś dziwną mordę i trochę za dużo wstawek (chociaż są dobre).
Grupa docelowa gimnazjum i myślę, że z takim założeniem ten program odniesie sukces.
2 min obejrzałem, bo temat wydawał się ciekawy ale te wstawki co 5 sekund mnie za bardzo wkurwiają. Niech się zdecyduje dla kogo ten jego programik, bo wydaje mi się że dla dzieci ( tylko po co ta wstawka na poczatku w takim razie)
Pojawił się już jeden odcinek tego pana. Wszedłem aż na jego kanał bo nawet mnie zainteresował. Ten który widzicie w tym temacie jest pierwszym filmem na jego kanale. Być może jeszcze się nauczy, bo filmik który podlinkowałem jest już w dużo lepszej formie. Dopiero zaczyna, może się poprawi, nie skreślajcie go od razu
Ten odcinek już na pewno parę tygodni temu był, ale ni chuja mogę znaleźć.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów