Jeśli ktoś szuka motywacji to obejrzyjcie materiał
Jeśli ktoś szuka motywacji to obejrzyjcie materiał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciesze sie , ze sa jeszcze takie jednostki - piwko.
@Gogul - Lecz sie po 1 na pewno stosowal po 2 co ma to do pierdolniecia to ja nie wiem ?
słabo brzuchata kurwo
Uzasadnij proszę jaki jest sens w doprowadzaniu się do takiego stanu? To nic innego jak bezproduktywna masturbacja. Dla zdrowia i płaskiego brzucha warto pobiegać, wziąć się za robotę w domu, na działce. Ten koleś nic w życiu nie wyprodukował, nic pożytecznego nie zrobił, jest tylko duży. Takie same osiągnięcia ma pedał, który kilka godzin dziennie nakłada żel na włosy.
Uzasadnij proszę jaki jest sens w doprowadzaniu się do takiego stanu? To nic innego jak bezproduktywna masturbacja. Dla zdrowia i płaskiego brzucha warto pobiegać, wziąć się za robotę w domu, na działce. Ten koleś nic w życiu nie wyprodukował, nic pożytecznego nie zrobił, jest tylko duży. Takie same osiągnięcia ma pedał, który kilka godzin dziennie nakłada żel na włosy.
Naprawdę porównujesz kogoś wielkiego(ciałem) do pedałków z żelem na głowie?
To, że "niczego" w życiu nie osiągnął to tylko Twoje wyobrażenie o tym człowieku. No, ale w dzisiejszym świecie pogoni za pieniądzem i wszechobecnej komercjalizacji największe osiągnięcia będzie miał brzuchaty facet w garniturku, który poci się na samą myśl o tym, że jakiś przekręt finansowy może mu nie wyjść, a wszyscy i tak widzą tylko to, że czegoś się w życiu dorobił ciężką pracą.
Ale kto co lubi, jak mu to sprawia przyjemność to niech sobie dźwiga tylko po chuj ta otoczka Piwko dam bo lubię popatrzeć jak murzyn pracuje
Przecież wszystkie zawody w trójboju też są bez środków farmakologicznych podobnie jak wszystkie sporty olimpijskie. Coraz lepsze wyniki są, bo jest coraz lepsze jedzenie . To wszystko przez benzoesan sodu i aspartam, bo to najlepiej właśnie wpływa na siłę i wytrzymałość .
A tak poważnie to gość jest nakokszony jak chuj to raz, po drugie to nie ma żadnego sportu zawodowego bez środków farmakologicznych. Po 1 to na zawodach z reguły nie robią wszystkim badań tylko określonej "podejrzanej" grupie. Ale oczywiście po koksie same mięśnie nie rosną, bo trzeba zapierdalać, ale efekty są nieporównywalnie lepsze. A jakbyście wiedzieli to z "koksem" jest tak, że zawsze robi się coś czego nie ma na liście "środków zakazanych" czyli nawet jak coś jest "obcego" we krwi, a nie jest zakazane to chuj z tym zrobią. Po kolejne są koksy, które mają krótki okres wykrywalności i przed zawodami po prostu się odstawia i nie ma tego we krwi. A ci co w dupie byli i gówno widzieli niech dalej mają swoich "czystych" ajdoli co są kurwa mega supermenami wyżartymi na KFC. Monstrualne mięśnie bez koksu to taka prawda jak to, że Polska jest potęgą gospodarczą i przebija zachód.
Ty to jesteś pewnie z tych, którzy nie mają progresu na siłowni i zarzucają tym większym koksowanie, żeby się dowartościować.
Naprawdę porównujesz kogoś wielkiego(ciałem) do pedałków z żelem na głowie?
To, że "niczego" w życiu nie osiągnął to tylko Twoje wyobrażenie o tym człowieku. No, ale w dzisiejszym świecie pogoni za pieniądzem i wszechobecnej komercjalizacji największe osiągnięcia będzie miał brzuchaty facet w garniturku, który poci się na samą myśl o tym, że jakiś przekręt finansowy może mu nie wyjść, a wszyscy i tak widzą tylko to, że czegoś się w życiu dorobił ciężką pracą.
A co takiego osiągną ?? Pedał przesadnie dba o wygląd, i ten koleś robi to samo. Czyli uważasz że powinno się patrzeć na człowieka przez pryzmat jakim jest koksem ?? Praca, siłka, praca, siłka? I to wszystko? Nie lepiej zrobić coś z sensem? Zbudować coś, wyjść z synem do parku w wolnym czasie? Liczy się tylko masturbacja na siłce? Wcale nie jest się od tego zdrowszym, ładniejszym, ciekawszym, nawet lepszym w bójce, wiele się to nie różni od żelu na włosach. Koleś zapierdala całe życie na siłce, tylko po to żeby komuś zaimponować kawałkiem mięsa.
Ty to jesteś pewnie z tych, którzy nie mają progresu na siłowni i zarzucają tym większym koksowanie, żeby się dowartościować.
Idź sobie kup monohydrat kreatyny i białko i zrób 130kg masy, powokurwadzenia . Jak będziesz chodził na siłownie 10 lat to wtedy się wypowiesz, póki co nie zajmuj miejsca w temacie zbędnymi postami. Zwyczajnie organizm ma swoje ograniczenia i w pewnym momencie następuje blokada i chuj, a jak widze gości co mają po 20 lat i wyglądają jak monstra no to na pewno musieli cysternę mleka wypić . Ile się nasłuchałem typów co na czekoladzie masę zrobili na przykład , albo dużo ryżu jedzą, a po jakimś czasie wyszlo szydło z wora . że ryż był w tabletkach, a mleko w zastrzykach...
Da się zbudować fajną sylwetkę na diecie konkretnej i systematycznym konkretnym treningu, ale raczej specjalistycznym pod kontrolą. Ale 60cm w bicepsie na rzeźbie i targać po 300-350kg na klate no to już na pewno na sucho
@presscot
Zapierdala bo lubi. Zabronisz mu? Każdy ma inny cel w życiu i chuj Tobie do tego.
Zaiste wielki człowiek, wielkie osiągnięcia. Jego postawa uratowała życie milionom, jesteśmy mu wiele winni.
Tak czy siak, uważam fakt podziwiania tego Pana bez koszulki i spodenek za pojebany i pedalski. Oczyma wyraźni widzę tez scenkę z jego życia: "Nie synku nie mogę z Tobą wyjść do parku, wiesz że pakuje, bo jutro koledzy tatusia wpadają pogadać go bez koszulki w samych majtach".
Jak se chce to niech sobie zapierdala, ale nie róbcie z tego niewiadomego czego. On tylko zapierdala. Chce być duży tylko po to żeby być dużym, ale świata wam tym nie zbawił.
A co takiego osiągną ?? Pedał przesadnie dba o wygląd, i ten koleś robi to samo. Czyli uważasz że powinno się patrzeć na człowieka przez pryzmat jakim jest koksem ?? Praca, siłka, praca, siłka? I to wszystko? Nie lepiej zrobić coś z sensem? Zbudować coś, wyjść z synem do parku w wolnym czasie? Liczy się tylko masturbacja na siłce? Wcale nie jest się od tego zdrowszym, ładniejszym, ciekawszym, nawet lepszym w bójce, wiele się to nie różni od żelu na włosach. Koleś zapierdala całe życie na siłce, tylko po to żeby komuś zaimponować kawałkiem mięsa.
Nie, uważam, że praca nad sobą, a szczególnie swoim ciałem to najcięższa praca.
A jak niby siłownia przeszkadza w kontaktach z rodziną? Siłownia poprawia zdrowie. Wiadomo, że są takie wady człowieka,których siłownią się nie da naprawić, ale chociażby kwestia wagi i zbędnego tłuszczu tutaj przemawia. Koleś zapierdala całe życie, bo to lubi. Czy ktoś robiący coś innego od Ciebie nie ma prawa żyć? Czy tylko Twoja racja jest najświętsza?
Ja na siłownię chodzę, bo lubie, bo lubię ćwiczyć, bo lubię dać sobie wycisk, bo chce poprawić sylwetkę, bo chce mieć czym zająć czas wolny, bo spotykam się tam z fajnymi ludźmi, bo mogę odreagować. Efekty po sobie widzę ale nikogo nie zmuszam do odnajdywania w tym jakiejś filozofii Robię to dla siebie i tyle.
Ten filmik zachęca do ruszenia dupy z przed tv/kompa...wielu młodym ludziom tego w tych czasach brakuje. Dlatego też oceniam tego typu filmy jako BARDZO przydatne Koniec.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów