Jeśli ktoś szuka motywacji to obejrzyjcie materiał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Jeśli ktoś szuka motywacji to obejrzyjcie materiał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa zajebisty gość. Wkręciłem się i przed siłką zawsze bedę go oglądał.
walusss napisał/a:
nie wierze ze bez srodków doszedl do takiej formy
Oczywiście że masz racje...stosował:
-silną wolę
-wolny czas
-wiele ciężarów
-masę jedzenia
..
przechuj,
@up kufel01 ja też, jak ktoś nie ćwiczy to nie zrozmie tego w całości.
może ktoś mi powiedzieć co to za stworzenie zapierdala przez sale w 2:17?
@up kufel01 ja też, jak ktoś nie ćwiczy to nie zrozmie tego w całości.
może ktoś mi powiedzieć co to za stworzenie zapierdala przez sale w 2:17?
Mądrości od małpy. Na chuj go marnować na siłowni, niech dźwiga ciężary w polu.
"chciałem być królem dżungli..." i wszystko jasne
Przecież wszystkie zawody w trójboju też są bez środków farmakologicznych podobnie jak wszystkie sporty olimpijskie. Coraz lepsze wyniki są, bo jest coraz lepsze jedzenie . To wszystko przez benzoesan sodu i aspartam, bo to najlepiej właśnie wpływa na siłę i wytrzymałość .
A tak poważnie to gość jest nakokszony jak chuj to raz, po drugie to nie ma żadnego sportu zawodowego bez środków farmakologicznych. Po 1 to na zawodach z reguły nie robią wszystkim badań tylko określonej "podejrzanej" grupie. Ale oczywiście po koksie same mięśnie nie rosną, bo trzeba zapierdalać, ale efekty są nieporównywalnie lepsze. A jakbyście wiedzieli to z "koksem" jest tak, że zawsze robi się coś czego nie ma na liście "środków zakazanych" czyli nawet jak coś jest "obcego" we krwi, a nie jest zakazane to chuj z tym zrobią. Po kolejne są koksy, które mają krótki okres wykrywalności i przed zawodami po prostu się odstawia i nie ma tego we krwi. A ci co w dupie byli i gówno widzieli niech dalej mają swoich "czystych" ajdoli co są kurwa mega supermenami wyżartymi na KFC. Monstrualne mięśnie bez koksu to taka prawda jak to, że Polska jest potęgą gospodarczą i przebija zachód.
To podobnie jak są ludzie co napierdalają na narkomanów, że to dno, że narkotyki to zło i ludzie którzy to biorą, a kurestwo powinno się tępić... a potem oglądają film w tv i wychwalają aktora jaki on to zajebisty i zapierdalają po autograf 200km...a prawda jest taka, że ten aktor czy aktorka ćpa, chla i się kurwi na dodatek i to jest własnie prawda ekranu i prawda rzeczywista. Są ludzie co wierzą, że Pudzian nie brał koksu i on w wywiadzie odpowiadając na pytanie o koks powiedział: "jak ktoś chce wiedzieć jak to jest to niech się zajmie sportem zawodowym".......
Lance Armstrong też był mistrzem i nie brał koksu , podobnie jak cała reszta mistrzów siły i wytrzymałości bijących rekordy .
Ogólnie rzecz biorąc wierzcie w to tak jak w to, że w tym kraju ciężką pracą dorobicie się milionów-powodzenia życzę i w kurwe w chuj szczęścia do końca życia i emerytury 5000 jak dożyjecie.
A tak poważnie to gość jest nakokszony jak chuj to raz, po drugie to nie ma żadnego sportu zawodowego bez środków farmakologicznych. Po 1 to na zawodach z reguły nie robią wszystkim badań tylko określonej "podejrzanej" grupie. Ale oczywiście po koksie same mięśnie nie rosną, bo trzeba zapierdalać, ale efekty są nieporównywalnie lepsze. A jakbyście wiedzieli to z "koksem" jest tak, że zawsze robi się coś czego nie ma na liście "środków zakazanych" czyli nawet jak coś jest "obcego" we krwi, a nie jest zakazane to chuj z tym zrobią. Po kolejne są koksy, które mają krótki okres wykrywalności i przed zawodami po prostu się odstawia i nie ma tego we krwi. A ci co w dupie byli i gówno widzieli niech dalej mają swoich "czystych" ajdoli co są kurwa mega supermenami wyżartymi na KFC. Monstrualne mięśnie bez koksu to taka prawda jak to, że Polska jest potęgą gospodarczą i przebija zachód.
To podobnie jak są ludzie co napierdalają na narkomanów, że to dno, że narkotyki to zło i ludzie którzy to biorą, a kurestwo powinno się tępić... a potem oglądają film w tv i wychwalają aktora jaki on to zajebisty i zapierdalają po autograf 200km...a prawda jest taka, że ten aktor czy aktorka ćpa, chla i się kurwi na dodatek i to jest własnie prawda ekranu i prawda rzeczywista. Są ludzie co wierzą, że Pudzian nie brał koksu i on w wywiadzie odpowiadając na pytanie o koks powiedział: "jak ktoś chce wiedzieć jak to jest to niech się zajmie sportem zawodowym".......
Lance Armstrong też był mistrzem i nie brał koksu , podobnie jak cała reszta mistrzów siły i wytrzymałości bijących rekordy .
Ogólnie rzecz biorąc wierzcie w to tak jak w to, że w tym kraju ciężką pracą dorobicie się milionów-powodzenia życzę i w kurwe w chuj szczęścia do końca życia i emerytury 5000 jak dożyjecie.
mam wymówkę : Nie mam pieniędzy;
(Pompki to jedyne co możesz robić, mają małą powierzchnię, nie mając krzeseł w domu czy butelek z wodą do wyciskania.)
(Pompki to jedyne co możesz robić, mają małą powierzchnię, nie mając krzeseł w domu czy butelek z wodą do wyciskania.)
Policeman napisał/a:
Mądrości od małpy. Na chuj go marnować na siłowni, niech dźwiga ciężary w polu.
słabo brzuchata kurwo
Achajos napisał/a:
mam wymówkę : Nie mam pieniędzy;
Nie masz nawet krzeseł w domu??? To gdzie Ty, kurwa, mieszkasz?????
Skończ pierdolić, bo jeżeli się chce, to można praktycznie przy zerowym nakładzie finansowym ćwiczyć, aż do wyrzygania.
Sam ma siłownię zrobioną z cegieł, nóg od stołu(fajne poręcze z tego wyszły), starych opon i innych takich śmieci, na których mogę ćwiczyć wszystko.
A jeżeli masz "małą powierzchnię", to kombinujesz drążek, dwa krzesła, kupujesz hantle za grosze i na tym możesz ćwiczyć wszystko.
Także weź się do roboty i nie pierdol takich bzdetów, słaby człowieczku.
Kołowrotek budowlany - 20zł (2x-40zł)
Sznurek polipropylenowy - 15zł.
Montaż - Chęci
+ Nauka ćwiczeń na wyciągach (aby sobie krzywdy nie zrobić, chyba że potem wstawisz zdjęcia na harda )
Widok swojej sylwetki po ciężkim zapierd*lu - bezcenne !
Sznurek polipropylenowy - 15zł.
Montaż - Chęci
+ Nauka ćwiczeń na wyciągach (aby sobie krzywdy nie zrobić, chyba że potem wstawisz zdjęcia na harda )
Widok swojej sylwetki po ciężkim zapierd*lu - bezcenne !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów