Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Maciek nie dostał odpowiedzi przed nagraniami i nie odpowiedział na wszystkie pytania poprawnie co również umieściliśmy w odcinku -> 2:44
Na blogu MTB mamy dla Was bonusowe video, m.in. wywiad o edukacji z Maćkiem - tak długo spokojnie siedzącego Człowieka Wargi to jeszcze nikt nie widział!
maturatobzdura.tv/historia-europy-odc-116/
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gorbaczow7 2014-10-16, 8:32 6
znowu ta szmira na głównej stronie
Zgłoś
watsman 2014-10-16, 8:36 40
szkoda że minusować nie można...
Zgłoś
wernetto 2014-10-16, 8:52 2
dwóch matołów up

jest takie coś jak ignoruj temat. Ale widzę, że dla takich jak wy jest to za trudne zadanie, żeby tam kliknąć.
Zgłoś
maniunio 2014-10-16, 8:53
Czemu jakiś shit, który ma dwa piwka jest na głównej?
Zgłoś
AgentGrzesiek 2014-10-16, 8:55 2
czarna śmierć - kanibalizm
heheheh nie wytrzymie
dobre
Zgłoś
hubator 2014-10-16, 8:56 1
ile wam posmarowano że to na główną daliście?
Zgłoś
T................M 2014-10-16, 8:57 8
Jeden z najglupszych programow w historii internetu. Prowadzacy przypomina mi typowego nauczyciela, ktory na przerwie nauczyl sie odpowiedzi na pytania i pozniej robi z siebie yntelygenta. Gdyby trafil na jakiegos erudyte to by zostal calkowicie zmiazdzony ale pewnie i tak by tego nie pokazali...

Ciekawe ile osob musza odpytac zanim znajda odpowiedni material. Tym sposobem to mozna udowodnic doslownie wszystko. Zawsze znajdzie sie jakis debil pasujacy do tego co chcemy udowodnic. A reszta? Po prostu sie ich usunie
Zgłoś
Morthaliar 2014-10-16, 9:01
Dało się to oglądać, gdy jeszcze był poprzedni prowadzący, nie te pały, co teraz.
Zgłoś
Gnatogryz 2014-10-16, 12:01 2
Przez chwilę myślałem, że przez przypadek wlazłem na kwejka. Sadystyczne w chuj.
Zgłoś
watsman 2014-10-16, 12:19 1
wernetto napisał/a:

dwóch matołów up

jest takie coś jak ignoruj temat. Ale widzę, że dla takich jak wy jest to za trudne zadanie, żeby tam kliknąć.

sam jesteś matołem. Akurat pewnie miałeś informatykę w gimnazjum to napisałeś swoje mądrości
Zgłoś
Eth 2014-10-16, 12:55
Potwierdzenie tezy, ze gowna sie przyciagaja...
Zgłoś
Howland 2014-10-16, 13:02 1
Chyba pierwszy raz jestem dumny z użytkowników Sadistica za tak słuszną postawę.
Zgłoś
Mroovkoyad 2014-10-16, 14:36 5
Większość użytkowników sadola też nie odróżniłaby Mieszka od Poniatowskiego czy starożytności od średniowiecza i stąd ten ból dupy związany z tym programem.
Zgłoś
longlong7 2014-10-16, 14:53 2
kto im dał piwo? i co to robi na głównej?
sadol rządzi się własnymi prawami, jak polscy politycy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem