PS. Nie, nie mam zamiaru wypierdalać z tym na kwejka.
No jak Pan Jezus powiedział?zawsze? Napewno nie przez to, ze apple to jakosc. Oni po prostu robią ludzi w chuja i sprzedają im gówno w ładnej obudowie, a ludzie to kupują i wydłużają sobie kutasa tym.
Apple ssie. Drogie i mało funkcjonalne gówna jak iphone. Ktoś się może ze mną nie zgodzić, ale ile ma przydatnych funkcji ten telefon? Większość to zabaweczki na parę minut gdy czekamy na autobus.
A gdy komuś upadnie to trzeba wydać stówę jak nie więcej.
Aktualnie iOS to najlepszy system na komórki jaki w danej chwili istnieje zaś Android to strasznie gówno jakie kiedykolwiek stworzyli który jeszcze potrafi ciąć w menu przy HtC One X (4 rdzeniowy CPU!!).
Mówi to osoba, która miała kiedyś IPhone 3G a teraz ma HTC Desire HD - One X testowałem bo miałem zamiar na niego wymieniać a gdyby nie marna 3.5 calowa wielkość ekranu w IPhone to nie miałbym nad czym się zastanawiać bo Apple byłoby dużo lepszym wyborem (potrzebuje większego ekranu).
Apple to dobra marka tylko trzeba wiedzieć co się kupuje i co najważniejsze w jakim celu a jak chcemy jakieś nie wiadome gówno to kupujemy telefon z Androidem.
Skończ bo pierdolisz waćpan - zobacz z czego jest wykonany IPhone 4S a z czego marny Samsung Galaxy S3 (tego już nie ma co komentować) lub chociażby HTC One X.