PS. Nie, nie mam zamiaru wypierdalać z tym na kwejka.
PS. Nie, nie mam zamiaru wypierdalać z tym na kwejka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ja dzisiaj na parkingu znalazlem HTC ONE X, tylko kurrrrwa musze jakis wzor narysowac ktorego nie wiem. : /
To mój, ja znam ten wzorek bo sam go ustaliłem. Jak znalazłeś na parkingu to na 100% mój :C
A jednak spierdalaj.
prawdziwy sadysta z okrągłą ilością tematów
Mimo wszysto taki htc, samsung, sony są nierzadko lepszymi telefonami, chociaż nie zawsze łatwiejszymi.
A Apple to takie telefony typowo dla debili - nic nie zrobisz z nim bo stracisz gwarancje, chcesz coś wgrać to masz problemy, lewe mp3 na oryginalnym sofcie - nie mozliwe.
Co tłumaczy taki stan rzeczy w Polsce? Oczywiście czysta głupota i wywyższanie się swoim fikcyjnym statusem społecznym. "Mam apple, niech się na mnie patrzą i niech zazdroszczą" - tak widzę osobę z Iphonem niestety.
Dlaczego na takiego np. htc nie leci hejt, a na apple jest hejt od zawsze? Napewno nie przez to, ze apple to jakosc. Oni po prostu robią ludzi w chuja i sprzedają im gówno w ładnej obudowie, a ludzie to kupują i wydłużają sobie kutasa tym.
(nie, nie mam iphone, ale bawilem sie kiedys i nic specjalnego, z racji tego, ze nie stac mnie na nic innego, zadowalam sie se x8)
Mówi to osoba, która miała kiedyś IPhone 3G a teraz ma HTC Desire HD - One X testowałem bo miałem zamiar na niego wymieniać a gdyby nie marna 3.5 calowa wielkość ekranu w IPhone to nie miałbym nad czym się zastanawiać bo Apple byłoby dużo lepszym wyborem (potrzebuje większego ekranu).
Apple to dobra marka tylko trzeba wiedzieć co się kupuje i co najważniejsze w jakim celu a jak chcemy jakieś nie wiadome gówno to kupujemy telefon z Androidem.
zawsze? Napewno nie przez to, ze apple to jakosc. Oni po prostu robią ludzi w chuja i sprzedają im gówno w ładnej obudowie, a ludzie to kupują i wydłużają sobie kutasa tym.
Skończ bo pierdolisz waćpan - zobacz z czego jest wykonany IPhone 4S a z czego marny Samsung Galaxy S3 (tego już nie ma co komentować) lub chociażby HTC One X.
Android do niedawna faktycznie BYŁ strasznym gównem i z tego powodu nie wyobrażałem sobie telefonu z innym systemem niż iOS. Po obczajeniu Jellybean... Chce ktoś kupić iPhona 3G 8gb w idealnym stanie? Na PW.
A w sprawie wykonania, to zastanawiam się jakim trzeba być debilem, żeby kupować telefon ze SZKŁA. Samsungi może i nie wydają się być wykonane w jakości "premium", ale Samsung przynajmniej nie tłucze się wpizdu przy pierwszym lepszym upadku. Nie mówiąc już o HTC, które są wytrzymałe jak... jak... Czak Noris kurwa.
Apple ssie. Drogie i mało funkcjonalne gówna jak iphone. Ktoś się może ze mną nie zgodzić, ale ile ma przydatnych funkcji ten telefon? Większość to zabaweczki na parę minut gdy czekamy na autobus.
A gdy komuś upadnie to trzeba wydać stówę jak nie więcej.
Jak upadnie, to stówę musisz dopłacić, żeby ktoś go od Ciebie wziął. Nowy oryginalny panel kosztuje 350zł bez wymiany, a jak sam zaczniesz grzebać, to oczywiście stracisz rekordowo krótką gwarancję.
Aktualnie iOS to najlepszy system na komórki jaki w danej chwili istnieje zaś Android to strasznie gówno jakie kiedykolwiek stworzyli który jeszcze potrafi ciąć w menu przy HtC One X (4 rdzeniowy CPU!!).
Mówi to osoba, która miała kiedyś IPhone 3G a teraz ma HTC Desire HD - One X testowałem bo miałem zamiar na niego wymieniać a gdyby nie marna 3.5 calowa wielkość ekranu w IPhone to nie miałbym nad czym się zastanawiać bo Apple byłoby dużo lepszym wyborem (potrzebuje większego ekranu).
Apple to dobra marka tylko trzeba wiedzieć co się kupuje i co najważniejsze w jakim celu a jak chcemy jakieś nie wiadome gówno to kupujemy telefon z Androidem.
Skończ bo pierdolisz waćpan - zobacz z czego jest wykonany IPhone 4S a z czego marny Samsung Galaxy S3 (tego już nie ma co komentować) lub chociażby HTC One X.
Kurwa, argumenty z dupy. Nawet jak by się zaciął to chuj z tego? Widocznie za dużo syfu i trzeba zabić procesy taskkillerem. Wole zapłacić 50% ceny za coś lepszego niz srajfon i mieć coś lepszego niż srajfon, a zacięcia mam w dupie, nic mi sie nie stanie jak poczekam ten ułameczek sekundy, w dupach się poprzewracało.
Tak jest ze wszystkimi produktami apple. Wystarczy wejśc na ich stronke i zobaczyć ile kosztuje Mac Pro. Najtaniej 13.000zł za 4 rdzeniówke, potem 17.000 za 12 rdzeniówke, z tym, że idzie zestaw zupgradeować do niespełna 73.000 zł no kurwa pojebało?
12 rdzeni, 64gb ram, 1gb karta graficzna i jakieś ciulstwa typu klawiatury, 2 tera dysk, śmiech na sali, normalny komp też idzie taki złożyć za 1/4 ceny.
Prosze jak jakiś jebany hejter nie wierzy:
store.apple.com/pl-smb/configure/MD771PL/A
Kupujcie sobie hipsterzy gówniany, drogi sprzet za pieniądze starych i szpanujcie w swoim "super elo" LO albo na "super elo" uczelni pokroju politożenadologia. Pozdrawiam.
Nie wiem na ile to prawda, ale wygląda jakby miało sens
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów