Oto w jaki sposób wkurwić miłośników trawników.
(tłumaczone jak zwykle luźno a źródło jak zawsze na dole)
Policji się oberwało za umieszczenie w necie zdjęcia swojego śniadania.
Uzytkowniczka twiterra oskarżyła policjantów o bycie bezmyślnymi po tym jak opublikowali zdjęcie swojego śniadania w internecie.
Policji oberwało się ponieważ na zdjęciu jest bekon, kiełbasa i jajka a to mogłoby urazić wegan.
Policjanci z północnej Walii umieścili na tweeterze zdjęcie swojego śniadania aby wypromować kampanię wspierającą lokalnych rolników.
Jednak zdjęcie wywołało wściekłość u pewnej pani.
Jak komuś się chce czytać wypowiedź rolnika i później jeszcze inne rzeczy to odsyłam do źródła.
źródło: thesun.co.uk/news/5273463/police-slammed-by-vegans-over-english-breakf...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
(tłumaczone jak zwykle luźno a źródło jak zawsze na dole)
Policji się oberwało za umieszczenie w necie zdjęcia swojego śniadania.
Uzytkowniczka twiterra oskarżyła policjantów o bycie bezmyślnymi po tym jak opublikowali zdjęcie swojego śniadania w internecie.
Policji oberwało się ponieważ na zdjęciu jest bekon, kiełbasa i jajka a to mogłoby urazić wegan.
Policjanci z północnej Walii umieścili na tweeterze zdjęcie swojego śniadania aby wypromować kampanię wspierającą lokalnych rolników.
Jednak zdjęcie wywołało wściekłość u pewnej pani.
Cytat:
Mówiąc jako podatnik wolałabym aby byli mniej selektywni podczas odpowiedzi na pytania i być może nhie umieszczali zdjęć śniadań które mogłyby urazić wegan/wegetarian. Całkiem bezmyślne zważywszy na ich zawód.
Jak komuś się chce czytać wypowiedź rolnika i później jeszcze inne rzeczy to odsyłam do źródła.
źródło: thesun.co.uk/news/5273463/police-slammed-by-vegans-over-english-breakf...