Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Historia jednego zdjęcia
~Velture • 2018-01-06, 15:53
Oto w jaki sposób wkurwić miłośników trawników.
(tłumaczone jak zwykle luźno a źródło jak zawsze na dole)


Policji się oberwało za umieszczenie w necie zdjęcia swojego śniadania.


Uzytkowniczka twiterra oskarżyła policjantów o bycie bezmyślnymi po tym jak opublikowali zdjęcie swojego śniadania w internecie.

Policji oberwało się ponieważ na zdjęciu jest bekon, kiełbasa i jajka a to mogłoby urazić wegan.

Policjanci z północnej Walii umieścili na tweeterze zdjęcie swojego śniadania aby wypromować kampanię wspierającą lokalnych rolników.

Jednak zdjęcie wywołało wściekłość u pewnej pani.

Cytat:

Mówiąc jako podatnik wolałabym aby byli mniej selektywni podczas odpowiedzi na pytania i być może nhie umieszczali zdjęć śniadań które mogłyby urazić wegan/wegetarian. Całkiem bezmyślne zważywszy na ich zawód.



Jak komuś się chce czytać wypowiedź rolnika i później jeszcze inne rzeczy to odsyłam do źródła.

źródło: thesun.co.uk/news/5273463/police-slammed-by-vegans-over-english-breakf...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
misiopysio123 2018-01-06, 23:32
Jeśli na tej planecie zabraknie mięsa, to zjem w pierwszej kolejności vegan.
Zgłoś
Avatar
Musashi_Miyamoto 2018-01-06, 23:39
Płeć eaz
Jak się robi takie jajka?

Musisz jako smażyć na patelni pod przykrywką. Wtedy żółtko tylko delikatnie się pokryje powłoką i w środku będzie płynne. Sekretem jest pokrywka na patelni.

Ps: aha no i na zdjęciu widać olbrzymie, nabrzmiałe żółtka ale to już nie efekt smażenia a rodzaj jaja. Zapewne dobre jaja od dobrego rolnika nie jakieś tam masówki do marketów.
Zgłoś
Avatar
Kromlis 2018-01-06, 23:57
Takie śniadanie to sam bym opierdolił przed robotą. Jego skład nie podoba się trwaożercą jebanym - niech zaczną trawę palić, a nie wpierdalać, to jak ich gastro złapie to będzie - ,,jebać - dawaj kotleta KURWAAAAA KOTLETA" - ewolucja to przyśpieszy tak czy siak
Zgłoś
Avatar
~Velture 2018-01-07, 3:47 3
Musashi_Miyamoto napisał/a:

Płeć eaz
Jak się robi takie jajka?

Musisz jako smażyć na patelni pod przykrywką. Wtedy żółtko tylko delikatnie się pokryje powłoką i w środku będzie płynne. Sekretem jest pokrywka na patelni.

Ps: aha no i na zdjęciu widać olbrzymie, nabrzmiałe żółtka ale to już nie efekt smażenia a rodzaj jaja. Zapewne dobre jaja od dobrego rolnika nie jakieś tam masówki do marketów.


Pierdolisz aż oczy bolą człowieku.

To są zwyczajne jajka w koszulce...
Gotujesz wodę, dodajesz ok 2 łyżki octu na litr wody, robisz wir w garnku, wrzucasz jajko (oczywiście bez skorupki...) i po 3min wyjmujesz.
Zgłoś
Avatar
Stajan 2018-01-07, 10:18
Myślałem, że cały profil im zaspamowali wegańskimi komentarzami, albo, że co najmniej prokuratura wszczęła dochodzenie, a tu po prostu chodzi o jakiś jeden upośledzony komentarz. Do kosza z tym.
Zgłoś
Avatar
eaz 2018-01-07, 15:10 2
Musashi_Miyamoto napisał/a:

Musisz jako smażyć na patelni pod przykrywką. Wtedy żółtko tylko delikatnie się pokryje powłoką i w środku będzie płynne. Sekretem jest pokrywka na patelni.

Ps: aha no i na zdjęciu widać olbrzymie, nabrzmiałe żółtka ale to już nie efekt smażenia a rodzaj jaja. Zapewne dobre jaja od dobrego rolnika nie jakieś tam masówki do marketów.



Dzięki. Muszę sobie kupić taką małą patelenkę z pokrywką i spróbować.

Velture napisał/a:


Pierdolisz aż oczy bolą człowieku.

To są zwyczajne jajka w koszulce...
Gotujesz wodę, dodajesz ok 2 łyżki octu na litr wody, robisz wir w garnku, wrzucasz jajko (oczywiście bez skorupki...) i po 3min wyjmujesz.



Jaka w koszulkach to ja już sto razy robiłem i za chuj by mi tak nie wyszły. A te swoje rady z internetu to se możesz w dupe wsadzić. I tak jesteś przegrywem i na bank taką niedojdą, że nawet wodę na herbatę przypalasz.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2018-01-07, 15:41
eaz napisał/a:



Dzięki. Muszę sobie kupić taką małą patelenkę z pokrywką i spróbować.

Jaka w koszulkach to ja już sto razy robiłem i za chuj by mi tak nie wyszły. A te swoje rady z internetu to se możesz w dupe wsadzić. I tak jesteś przegrywem i na bank taką niedojdą, że nawet wodę na herbatę przypalasz.


To są jajka w koszulce a to, że nie potrafisz ich zrobić poprawnie to twój problem stulejarzu.
Zgłoś
Avatar
eaz 2018-01-07, 18:27 3
Weź się przestań oszukiwać internetowa popierdułko.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2018-01-08, 4:03
eaz napisał/a:

Weź się przestań oszukiwać internetowa popierdułko.


Niesamowite jak takie zero jak ty potrafi brnąć w zaparte.
Jak dam ci zdjęcie mielonego to pewnie będziesz wmawiał, że to schabowy.
Zgłoś
Avatar
eaz 2018-01-08, 5:00
Jak byś miał coś udowodnić to już byś dawno wstawił zdjęcia albo chociaż jakieś linki do filmików, ale gówno możesz. Bo na 100 pierwszych fotek które wywala gugle może ze dwa ledwo przypominają jajka z fotki. Już nie mówiąc o filmikach okrasy, paskala, czy innych kucharzy. Ale co tam. Ty kurwa jesteś taki zajebisty, że robisz od razu 20 zajebiście idealnych jajeczek które kurwa wyglądaj lepiej niż w folderach drogich restauracji.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2018-01-08, 5:10
eaz napisał/a:

Jak byś miał coś udowodnić to już byś dawno wstawił zdjęcia albo chociaż jakieś linki do filmików, ale gówno możesz. Bo na 100 pierwszych fotek które wywala gugle może ze dwa ledwo przypominają jajka z fotki. Już nie mówiąc o filmikach okrasy, paskala, czy innych kucharzy. Ale co tam. Ty kurwa jesteś taki zajebisty, że robisz od razu 20 zajebiście idealnych jajeczek które kurwa wyglądaj lepiej niż w folderach drogich restauracji.


Wystarczy wejść na profil policji i przeczytać komentarze z pytaniem o jajka oraz odpowiedź policji w której wyraźnie napisali, że to są "poached eggs".

Pozdro, poćwicz.
Zgłoś
Avatar
poligon6 2018-01-10, 12:39
To sa jajka w koszulkach mylone czasami z jajkami po wiedensku. Różnią sie tym ze jedne gotuje sie w wodzie z czym jest duzo pierdolenia a drugie sa gotowane w szklankach. Efekt praktycznie ten sam a nie trzeba sie wysilać.
Zgłoś
Avatar
TB303 2018-01-10, 15:46
Sadistic - codzienna dawka wiedzy kulinarnej
Zgłoś
Avatar
eaz 2018-01-10, 17:53
Kurwa. Nóż mi się zaraz w kieszeni otworzy.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2018-01-10, 18:43
eaz napisał/a:

Kurwa. Nóż mi się zaraz w kieszeni otworzy.


"Uh, uh, uh!
Nie mam racji i wytykają mi to! Ależ się zaraz wkurwię bo nie mam racji i brnę w zaparte a te jebane pedryle na sadolu mi nie odpuszczają mając rację!"

Wiesz co ziomuś? Tez bym się wkurwił na twoim miejscu!

poligon6 napisał/a:

To sa jajka w koszulkach mylone czasami z jajkami po wiedensku. Różnią sie tym ze jedne gotuje sie w wodzie z czym jest duzo pierdolenia a drugie sa gotowane w szklankach. Efekt praktycznie ten sam a nie trzeba sie wysilać.


Nie, no. Jajka po wiedeńsku to zupełnie co innego
Ale ciebie lubię więc się nie dopierdolę jak do tamtego typka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem