📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak lubi sie powtarzac i znowu Polacy będą ratować dupe Europie , i jak zwykle na tym chujowo wyjdziemy
noroko napisał/a:
Zrzucamy sie na atomówke?
Na własne ziemie ? Albo na ich a potem oni będą musieli u nas zostać ?
Znaczy się Holocaust z Islamistami w roli głównej ?
up. autorowi pewnie chodziło o to że Wikingowie przeszli chrystianizacje.
up. wszystko spoko, tylko na obrazku sa Saksoni, którzy najechali Anglię, żeby grabić, palić, mordować. Wikingowie byli później.
Żeby było "śmieszniej", to Imperium Rzymskie, borykały się z podobnymi problemami jak dzisiejsza Europa. Bezrobocie, korupcja, zubożenie biednych i wzbogacenie bogatych, olewanie spraw maluczkich przez wielkich, zastąpienie miejscowych pracowników tańszymi barbarzyńcami, bunty barbarzyńców. Brakuje nam tylko przewrotów pałacowych i związanych z nimi wojen domowych.
Niech mi ktoś teraz powie że historia nie jest mu potrzebna w życiu...
Niech mi ktoś teraz powie że historia nie jest mu potrzebna w życiu...
już widzę, jak ci zniewieściali, spasieni oraz bez jakiegokolwiek doświadczenia wojennego mężczyźni europejscy walczą z islamem na wojnie. Za 30-40 lat trzeba się przygotować na posłuszeństwo wobec "ciapatych". Tej machiny nic już nie zatrzyma.
up
jakbyś żył tak z 80 lat temu i mieszkając w Polsce widziałbyś żydów jak się ponoszą pewnie też tak bys pomyslał...
jakbyś żył tak z 80 lat temu i mieszkając w Polsce widziałbyś żydów jak się ponoszą pewnie też tak bys pomyslał...
@Hrodgar tyleze wtedy barbarzyncy pracowali a nie siedzieli na socjalu, plodzili kolejnych skurwysynow i wyciagali lapska po wiecej
Historia lubi się powtarzać... Rzym upadł przez otwieranie się na barbarzyńców, faktycznie pocieszająca perspektywa
Naprawdę przydałoby się aby na nowo powstali Wikingowie,nie mieli litości dla swoich wrogów i byli nieustraszonymi wojownikami, może oni poradziliby sobie z tą muzułmańską hołotą i uratowali by przed nimi Europę
Riva napisał/a:
Naprawdę przydałoby się aby na nowo powstali Wikingowie,nie mieli litości dla swoich wrogów i byli nieustraszonymi wojownikami, może oni poradziliby sobie z tą muzułmańską hołotą i uratowali by przed nimi Europę
Nie można tak myśleć. Nie możemy łudzić się, że przyjedzie jakiś "rycerz na białym koniu" i załatwi problem za nas. Sami musimy się zmierzyć z tym problemem, i musimy to wygrać, bo marny będzie los przyszłych pokoleń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów