📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cała gra (największy sentyment mam do jedynki) jest pełna takich smaczków, nawet lepszych. Sadolom polecam oddawać książki do nauczyciela w szkółce dla dzieci w jednym "miasteczku". Narracja i historie same w sobie godne kolekcjonowania!
Print screen aparatem
Up, szkoda że co kolejna część Fable to coraz większe gówno.
Jedynka jest najlepsza, do teraz gram. Dwójka to tylko, w sumie dobrze określiłeś, remake jedynki. Inna grafika, a fabuła identyczna. Trójka jeszcze była jako taka znośna, dalej nie grałem, bo się boje.
Jedynka jest najlepsza, do teraz gram. Dwójka to tylko, w sumie dobrze określiłeś, remake jedynki. Inna grafika, a fabuła identyczna. Trójka jeszcze była jako taka znośna, dalej nie grałem, bo się boje.
Gra która po przejściu jej 10 razy dalej mi sie nie nudzi. Masz piwko
Pącki napisał/a:
Print screen aparatem
No takie życie. Robione telefonem bo pokazywałem kumplowi na mesendżerze a potem stwierdziłem że dodam na sadola. Jak sie nie podoba to
I chuj, że zrobił fotkę a nie użył Print screena....Może sobie nawet namalować węglem drzewnym albo zrobić zdjęcie schabowym. Najważniejsze, żeby było wyraźnie. Jest wyraźnie? Jest. To po chuj ta spina.
@up nie spina, lecz chęć zaoszczędzenia chłopakowi czasu.
Furia666 napisał/a:
@up nie spina, lecz chęć zaoszczędzenia chłopakowi czasu.
Jak chcesz mi zaoszczędzić czasu to sobie strzel w łeb już teraz , a zacznij od niepisania chujowych komentów na które potem odpowiadam tracąc mój ''cenny'' czas.
Zrobienie ctrl+v w paincie jest o wiele wygodniejsze od pierdolenia się z telefonem.. No chyba że ktoś się poczuwa na fotografa
A pomyśleliście geniusze, że mógł grać na konsoli? Te 2 generacje wstecz (w sumie nawet TEJ generacji) były zbyt opóźnione, żeby mieć funkcję PrintScreen.
Podczas gdy pecety miały to jako funkcję jeszcze za czasów jebanego MS-DOSa.
Podczas gdy pecety miały to jako funkcję jeszcze za czasów jebanego MS-DOSa.
@up
serio nie miały?? ahahaha
serio nie miały?? ahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów