📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tam wolę jak mają małe cycki.
Małe, duże, byle przyklejone do odpowiedniej kobiety.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Naturalny duży cyc wiadomo najlepszy, ale zawsze lepszy sztuczny niż decha Tzc fajnie się patrzy na dorodne piersi, ale trzeba pamiętać, że z piersiami życia nie przeżyjesz a lepsza kobieta z dobrym sercem niż "idealna" pusta lala.
Cóż... można by powiedzieć, że kompleks kobiecych piersi jest porównywalny z męskim członkiem. Każdy mówi, że jest w porządku, a tak na prawdę podświadomie myśli o większym/ych.
fajny filmik. moja byla zona zrobila sobie cycki. 3 razy musiala poprawiac, bo raz byly za duze, potem blizny sie robily, byla utrata czucia na skorze w pewnych miejscach, czasem zabolaly przy seksie. pewnosc siebie jej wzrosla i w kieckach wygladala fenomenalnie, ale to nie cycki sa w kobiecie najwazniejsze (jesli jest ladna oczywiscie).
Syski syski syski
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów