18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Historia o stłuczce i Panu Cebuli
G................a • 2014-02-01, 22:04
Witam Sadole.

Wczoraj około godziny 16, wracałem ze znajomymi samochodem kumpla z Pizza Hut na wrocławskim rynku, dobra atmosfera w samochodzie z pełnym pakietem ludzi spowodowała rozkojarzenie i niestety mój kumpel wymusił pierwszeństwo (naciągane jak nie wiem co, bo Typ który w nas przyjebał nie włączył kierunkowskazu) przy lewoskręcie koło Hali Targowej. Efekty: W Skodzie Fabii starej jak świat rozwalona lampa, pęknięty zderzak, nic wielkiego. W Toyocie kumpla wgniecione drzwi i przerysowany bok, no nic. Mówimy typkowi, lat około 25 ze skody, że Nasza wina, żeby się dogadać, wymienić ubezpieczeniami albo dogadać normalnie, bo straty żadne prawie i jechać w swoją stronę. Typek lat 25 powiedział, że musi zadzwonić do Ojca, po czym informuje nas, że wzywa Policję, my oczywiście mówimy, że po co skoro chcemy się dogadać i bierzemy winę na siebie i dorzucimy na flaszkę bo kumpel mandatu nie dostanie, typ twardo upiera się przy swoim, cóż zrobić. Po godzinie przyjechał Ojciec typa, typowy Andrzej skurwysyn cebularz, próby dogadania się z nim spaliły na panwece. Po 1,5h (długo ale wczoraj jakieś barany chciały sobie po Wrocku pojeździć rowerami i wszystkie patrole drogówki musiały zabezpieczać trasę ich przejazdu) przyjechała Policja (bardzo serdecznie pozdrawiam Panów Policjantów to bardzo wporzo goście byli) i w ciagu 5 minut ustaliła, że winnym wypadku jest mój kumpel, co było zgodne z prawdą, nagle dziewczyna typa ze Skody oraz prowadzący tego rzęcha przypomnieli sobie, że KURWA BOLĄ ICH SZYJE (Po 2 godzinach chodzenia wokół samochodu i wypalenia 10 fajek każde) oraz żeby WZYWAĆ KURWA KARETKE!. No ja pierdolę, dobra czekamy na karetkę, podczas oczekiwania typ z laską oczywiście chodzi wokół samochodu i pali faje jedna za drugą z głupim uśmieszkiem raz na jakiś czas a Andrzej cebularz z uśmiechem siedzi w skodzie. Po kolejnej godzinie oczekiwania, przyjechała karetka, typ z laską weszli do samochodu i pojechali do szpitala. KURWA TA KARETKA POWINNA RATOWAĆ ŻYCIE a nie jeździć do wyimaginowanych 'ofiar' stłuczki przy 5km/h. Okazało się, iż jak Andrzej cebularz dowiedział się, że wina była mojego kolegi, obliczył w swojej głowie, że kurwa wyciągnie parę złotych więcej z ubezpieczenia NNW mojego kumpla. Tym sposobem spędziliśmy 5 jebanych godzin na mrozie, bo gościu chciał przyciąć parę złotych, ale ok to jeszcze zdzierżę.

Ale wzywania karetki, która może nie uratowała komuś życia przez to, żeby zarobić kilkadziesiąt złotych to nie zdzierżę.

Mam nadzieję, że ten tekst to Ciebie trafi CHUJU i mam nadzieję, że kiedyś kurwa podobny do Ciebie cebularz zablokuję taką karetkę i zdechniesz w domu w trakcie zawału bo pomoc przyjedzie za późno. Gardzę Tobą śmieciu.

Dla takich typów, soczysty chuj w dupsko.

Ps. Maść sobie darujcie, już posmarowałem
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
adam_c 2014-02-02, 11:30
Gouranga napisał/a:

Skoda fabia jest chujowa.

Znam osobę, która w 2002 roku kupiła Fabię z salonu. Pierwszą usterkę (nie licząc zużywających się elementów) zaliczyła dopiero po 10 latach (i 100 tys. km) i była to wymiana silnika, bo z poprzednim nie dało się nic zrobić. Wydaje mi się jednak, że 2500 zł po tylu latach to całkiem niezły wynik.
Zgłoś
Sonal 2014-02-02, 14:09
Do autora - miasz rentgen w oczach, iż wiesz czy ich polało czy nie?
I co - gdyby ich bolały karki - to mieli w Twojej ocenie położyć się na desce i zaaplikować czysty tlen (zamiast papierosków).
Jako użytkownik tej strony powinieneś wiedzieć jak działa adrenalina i w pierwszym okresie nic nie czujesz, nawet ujebanej przy kolanie nogi.
I co Ci do pieniędzy ubezpieczalni? Niech oni się martwią czy słusznie mają wypłacić ewentualne odszkodowanie.
Zgłoś
Janóż 2014-02-02, 14:39
albo koleś wyciąga kasę na miejscu i płaci od ręki tyle ile warta szkoda, albo policja. Nigdy żadnych oświadczeń, bo to nie działa i są mega problemy żeby kasę z ubezpieczenia dostać.

A poza tym, sytuacja w naszym kraju skłania ludzi do kombinowania, żeby coś sobie dorobić do marnej pensji. A ca określenie cebulak, wielki murzyński chuj w dupę autorowi.
Zgłoś
a................0 2014-02-02, 16:41 1
Ty się odpierdol od Andrzejów, co? Wstaw w to miejsce swoje imię.
Zgłoś
genghiskhan 2014-02-02, 18:31
FEJK - przedwczoraj we wrocku nie było mrozu

adam_c napisał/a:

Znam osobę, która w 2002 roku kupiła Fabię z salonu. Pierwszą usterkę (nie licząc zużywających się elementów) zaliczyła dopiero po 10 latach (i 100 tys. km) i była to wymiana silnika, bo z poprzednim nie dało się nic zrobić. Wydaje mi się jednak, że 2500 zł po tylu latach to całkiem niezły wynik.

rozumiem, że wszystkie częsci i koszty exlpoatacji nie istniały - klocki, oleje filtry za darmoszke przez te 10 lat?
piszesz jakby te 2500zł to jedyny poniesiony koszt po 10 latach jezdzenia autem

fabia jest chujowa, zwykłe auto dla zwykłych ludzi
Zgłoś
BulaKSSG 2014-02-02, 18:45
To cebulackie z mojej strony, ale ja też wezwałbym policję. Właśnie po to żeby wyciągnąć "parę złotych" z odszkodowania. A to nie jest parę złotych. Kiedyś jechałem za VW Sharanem na szwabskich blachach i już wjeżdżaliśmy w osiedlową drogę przed moim blokiem, aż nagle gość się zatrzymuje i po chwili wycofuje we mnie. Efekt? Lekko wgnieciony zderzak. Gość się przyznał do winy, dostał mandat, a ja odszkodowanie. Prawie 2000 zł. Wymiana zderzaka kosztowała mnie 50 zł, a za resztę hajsu naprawiłem wszystko inne, co nie trybiło.
Zgłoś
Paprodziad 2014-02-02, 19:29 1
Sami mistrzowie kierownicy bądź nieomylne jednostki - bolec pierdolec wam w dupe
Zgłoś
adam_c 2014-02-04, 8:11
genghiskhan napisał/a:

FEJK - przedwczoraj we wrocku nie było mrozu

rozumiem, że wszystkie częsci i koszty exlpoatacji nie istniały - klocki, oleje filtry za darmoszke przez te 10 lat?
piszesz jakby te 2500zł to jedyny poniesiony koszt po 10 latach jezdzenia autem

fabia jest chujowa, zwykłe auto dla zwykłych ludzi

Biorąc pod uwagę to co napisałem w nawiasie można wywnioskować, że nie brałem pod uwagę kosztów eksploatacji występujących we wszystkich samochodach.
Zgłoś
~Faper Noster 2014-09-02, 0:40
tocz to absurd codzienny a nie dowcip
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem