18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Historia o stłuczce i Panu Cebuli
G................a • 2014-02-01, 22:04
Witam Sadole.

Wczoraj około godziny 16, wracałem ze znajomymi samochodem kumpla z Pizza Hut na wrocławskim rynku, dobra atmosfera w samochodzie z pełnym pakietem ludzi spowodowała rozkojarzenie i niestety mój kumpel wymusił pierwszeństwo (naciągane jak nie wiem co, bo Typ który w nas przyjebał nie włączył kierunkowskazu) przy lewoskręcie koło Hali Targowej. Efekty: W Skodzie Fabii starej jak świat rozwalona lampa, pęknięty zderzak, nic wielkiego. W Toyocie kumpla wgniecione drzwi i przerysowany bok, no nic. Mówimy typkowi, lat około 25 ze skody, że Nasza wina, żeby się dogadać, wymienić ubezpieczeniami albo dogadać normalnie, bo straty żadne prawie i jechać w swoją stronę. Typek lat 25 powiedział, że musi zadzwonić do Ojca, po czym informuje nas, że wzywa Policję, my oczywiście mówimy, że po co skoro chcemy się dogadać i bierzemy winę na siebie i dorzucimy na flaszkę bo kumpel mandatu nie dostanie, typ twardo upiera się przy swoim, cóż zrobić. Po godzinie przyjechał Ojciec typa, typowy Andrzej skurwysyn cebularz, próby dogadania się z nim spaliły na panwece. Po 1,5h (długo ale wczoraj jakieś barany chciały sobie po Wrocku pojeździć rowerami i wszystkie patrole drogówki musiały zabezpieczać trasę ich przejazdu) przyjechała Policja (bardzo serdecznie pozdrawiam Panów Policjantów to bardzo wporzo goście byli) i w ciagu 5 minut ustaliła, że winnym wypadku jest mój kumpel, co było zgodne z prawdą, nagle dziewczyna typa ze Skody oraz prowadzący tego rzęcha przypomnieli sobie, że KURWA BOLĄ ICH SZYJE (Po 2 godzinach chodzenia wokół samochodu i wypalenia 10 fajek każde) oraz żeby WZYWAĆ KURWA KARETKE!. No ja pierdolę, dobra czekamy na karetkę, podczas oczekiwania typ z laską oczywiście chodzi wokół samochodu i pali faje jedna za drugą z głupim uśmieszkiem raz na jakiś czas a Andrzej cebularz z uśmiechem siedzi w skodzie. Po kolejnej godzinie oczekiwania, przyjechała karetka, typ z laską weszli do samochodu i pojechali do szpitala. KURWA TA KARETKA POWINNA RATOWAĆ ŻYCIE a nie jeździć do wyimaginowanych 'ofiar' stłuczki przy 5km/h. Okazało się, iż jak Andrzej cebularz dowiedział się, że wina była mojego kolegi, obliczył w swojej głowie, że kurwa wyciągnie parę złotych więcej z ubezpieczenia NNW mojego kumpla. Tym sposobem spędziliśmy 5 jebanych godzin na mrozie, bo gościu chciał przyciąć parę złotych, ale ok to jeszcze zdzierżę.

Ale wzywania karetki, która może nie uratowała komuś życia przez to, żeby zarobić kilkadziesiąt złotych to nie zdzierżę.

Mam nadzieję, że ten tekst to Ciebie trafi CHUJU i mam nadzieję, że kiedyś kurwa podobny do Ciebie cebularz zablokuję taką karetkę i zdechniesz w domu w trakcie zawału bo pomoc przyjedzie za późno. Gardzę Tobą śmieciu.

Dla takich typów, soczysty chuj w dupsko.

Ps. Maść sobie darujcie, już posmarowałem
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ye-baka 2014-02-01, 22:12 8
Kierowcy doradzam normalny kurs na prawo jazdy, karta woźnicy to ciut za mało.
Zgłoś
HAL-9000 2014-02-01, 22:17 14
Chciałeś się wyżalić, poskarżyć, czy jak? Twój kumpel przejebał na całej linii, cebularze wykorzystały sytuację, tyle w temacie.
Zgłoś
G................a 2014-02-01, 22:20 7
@ye-baka: Andrzej, to Ty?
@HAL-9000: No zjebał chłopak sprawę zapominając że na drodze nikomu się nie ufa, ale cóż zrobić każdemu się może zdarzyć. Chciałem opisać skurwysyństwo jakim jest zajmowanie karetki w taki sposób, żeby to dobrze opisać to troszkę musiałem nakreślić całość sytuacji, prawda?
Zgłoś
l................z 2014-02-01, 22:23 87
Autorze, tobie i twojemu kumplowi tez chuj w dupsko za nieostrożną jazdę. Następnym razem niech patrzy przed siebie, bo równie dobrze mógł kogoś potrącić na pasach.

Na drodze nie ma miejsca na rozkojarzenie. Obciągajcie sobie w domu.
Zgłoś
primex 2014-02-01, 22:24 25
Popieram gościa z fabii, że wezwał policje. DO KAŻDEJ nawet najmniej stłuczki trzeba ich wezwać, bo później tylko problemy z ubezpieczalnią. Te oświadczenia sprawcy są gówno warte, bo i tak ubezpieczalnia potem wysyła do delikwenta pisemko z pytaniem czy potwierdza swoją winę. Jak gość to zleje to, żeby dostać odszkodowanie zostaje nam bujanie się po sądach, a tak przyjedzie policja, mamy notatkę z winnym i danymi. Na tej podstawie nie ma problemów z wypłatą odszkodowania. Też miałem stłuczkę i wezwałem policje. Ubezpieczalnia wysłała do sprawy pismo, a on je olał. Jak im dostarczyłem notatkę, to na drugi dzień miałem kasę na koncie.
Zgłoś
G................a 2014-02-01, 22:30 1
@up, Morał jest taki, że historia mówi o nieuzasadnionym wzywaniu karetki a nie o Policji, chciał wezwać, miał takie prawo oni nie ratują życia i mogą pozwolić sobie na stanie na parkingu bezczynne A sanitariusze i lekarze karetek nie.
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-02-01, 22:36
Nie rozumiem tylko dlaczego autor tematu nie powiedział tego wszystkiego tym ludziom z drugiego samochodu...
Zgłoś
blizniak 2014-02-01, 23:49 4
Cytat:

W Skodzie Fabii starej jak świat

masz swój samochód? czy tatuś ci kupił? ja pierdolę na każdy swój samochód sam zarobiłem i jak dla mnie fabia to gówno nie samochód, ale roczniki!! miałem 31letnie audi 80 b2!! teraz mam 18letnią a6 i nie narzekam a ten mi tu, że fabia stara jak świat, powyżej 2000roku i stary toż to dzisiaj mój największy ból dupy
dla mnie stare samochody mają duszę. a tak btw FWD jest do dupy, jak mówi stare przysłowie lepiej dać w pizdę niż jechać na ręcznym
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-02, 0:35 1
primex napisał/a:

Popieram gościa z fabii, że wezwał policje. DO KAŻDEJ nawet najmniej stłuczki trzeba ich wezwać, bo później tylko problemy z ubezpieczalnią.

Taa, jasne, będziesz ciągnął z ubezpieczenia naprawę jakiegoś gówna za 30zł, a na szrocie wartego piwo. Stracisz zniżkę i takie tam chujostwa.
Każdy woli takie oświadczenie, żeby ten drugi nie zrobił w chuja że uciekłeś, oraz parę zł na pokrycie naprawy.

Miałem dwie takie lekkie stłuczki, raz typ wpierdolił się we mnie, a raz ja lekko musłem bo typ przychamował. Oczywiście skończyło się na oświadczeniu i każdy pojechał w swoją stronę.

Pamiętaj że jak będziesz chujem, to ktoś Cię w końcu solidnie wyjebie.
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2014-02-02, 0:56 7
Twój kumpel zjebał, oni to wykorzystali. Gdyby to Twój kumpel był na ich miejscu, to byś się chwalił jaki to on sprytny i przebiegły, i że tylko tak w tym kraju da się zarobić itd. Żale nie na miejscu.

PS. Odpierdolcie się w końcu od tej cebuli. Każdy z Was ją wpierdala, że uszy się trzęsą, a tu nagle jakiś szał nastał na robienie z tego zajebistego warzywka jakiegoś symbolu wstydu. Dlaczego cebula akurat? Bo jest niesmaczna? Nie prawda, jest zajebista i bez niej nie byłoby pierogów ruskich, szczypiorku i miliona innych zajebistych rzeczy. Po czosnku jebie bardziej, więc o smród też nie chodzi, to o co? Ktoś mi to wytłumaczy?

PS2: @up za oświadczenie też lecą Ci zniżki, bo to ubezpieczalnia pokrywa koszt naprawy
Zgłoś
Blezzer 2014-02-02, 1:15 2
Skurwysyny. Policję jeszcze rozumiem, ale kurwa motyw z karetką to czyste buractwo, cebulactwo, chujostwo, skurwysyństwo, żydostwo, jebana zachłanność i wieś zajebana kupą gówna świń i krów ze sraczką, gdzie wiszą jeszcze portrety Stalina i Bieruta. Oby skurwysynom baby się z czarnuchami puściły i złapały francę, a potomstwo słuchało Konusa RPG i kradło z domu, żeby kupić prochy. Kurwa przez takich debili mogą ginąć ludzie, ale sarmatoburaki mają w dupie wszystkich i interesuje ich jedynie to, co jest od werandy do płotu za szambem.

Naprawdę przez takich debili można się nabawić żylaków odbytnicy.
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2014-02-02, 1:20 2
@Blezzer

Cytat:

Po kolejnej godzinie oczekiwania, przyjechała karetka

Co oznacza, że nie była to żadna nagląca interwencja, nikt przez to nie zginął, ani nikt nie ucierpiał. Nie bronię zachowania tamtych ludzi, ale swoim postem pokazujesz, że jesteś tępy jak noże z mangoTV. Poza tym Wrocław, ani żadne inne miasto, nie ma jednej karetki i jeśli przez jedną interwencje miałoby zabraknąć wozów, to winiłbym za to raczej system, a nie ludzi, którzy mieli do czegoś prawo.
Zgłoś
Loaloa 2014-02-02, 1:21 7
Morał jest taki - naucz się chamie jeździć, a wygłupiaj się z kumplami, iedy nie stanowisz zagrożenia dla innych osób. tu jest sadol, a nie przytułek dla upośledzonej młodzieży z wyłudzonym prawem jazdy.
Zgłoś
duży 2014-02-02, 1:21 3
Od rowerzystów się odwal, baranie. Cały Wrocław wiedział, że ma być przejazd masy krytycznej, ale capy ze wsi musiały sobie do rynku przyjechać na pizzę. Jeśli chcesz kogoś wyzywać za to, że marzłeś w dupę przez pięć godzin, to swojego kumpla. Następnym razem może cię zabije na drodze i będzie jednego debila mniej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem