📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bareja jak zwykle wszystko przewidział
Powinno być "Historia PATOLA".
A z bonusa się śmiał
My life,my rulez.
Nie wiem co jest gorsze, ten poziom spierdolenia, czy fakt, że ktoś to rozpowszechnia
Widać, że Anglia. Główne drzwi do domu z chudą szybką przy zamku...
Film powstał dużo wcześniej niż akcje z Bonusem ABC, czy jak mu tam.
Some say we'll see Armageddon soon.
Nie wiem co jest gorsze, ten poziom spierdolenia, czy fakt, że ktoś to rozpowszechnia
Bardzo dobrze, że rozpowszechniają. Srakol zarobił na filmie z niedojebanym Bonusem, może nie wiesz ale wyświetleń tam jest ponad 2mln...
Rozumiem, żeby się obaj konkretnie najebali i pośmiali z własnej głupoty ale ten mały szczur oszukiwał a tego się nie toleruje bynajmniej nie w moich kręgach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów