Kukoldztwo się szerzy niestety
Kukoldztwo się szerzy niestety
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fejk jak chuj a gimbusowe stulejarze się jarają Głąby gdzieście byli na biologii, jaki kolor skóry ma dziecko czrnego i białej? To mulat, odsyłam do cioci wikipedii tępe ch...
Ta a białej i azjaty to kurwa indianin.
Weź się lepiej poucz się na kartkówkę z przyrki dzieciaku zamiast pierdolić kocopoły.
Też przypuszczam, że nieprawdziwe. Niemniej jednak jest dużo osób, które żyją w związku akceptując dzieci cudze dzieci. Tak długo, jak nikt nikogo nie oszukuje (a w przypadku innego koloru skóry oszustwo raczej nie wchodzi w grę) niczego złego w tym nie widzę. Na pewno to wyłącznie ich decyzja i ich sprawa, a nie inceli, którzy zapłodnią najwyżej skarpetę.
hahaha A gdzie podziało się "moje ciało moja sprawa"?
Żadne z nich nie zasługuje na szacunek. A gówniaka trzeba było w worku do wody wrzucić gdy była możliwość.
Matke trzeba bylo wyrzucic w worku do rzeki a gowniaka oddac do domu dziecka.
Matke trzeba bylo wyrzucic w worku do rzeki a gowniaka oddac do domu dziecka.
Po co wyciagać z worka jak juz matka tam siedzi
Nie wiem, jak można mieć nasrana w głowie (zakładając w ogóle, że ten gostek go ma) by być z laską, po tym jak się rozstali, ona puściła się w tym czasie z kominiarzem niewieścich serc, wrócić do niej, ona potem urodziła dziecko kominiarza, które też ma zadatki na takowego i wychowywać to dziecko z tą.... no brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dziwaka czy kurwa, to obraza dla wcześniej wymienionych.
Choćby była ostatnią laską na świecie, choćbym miał walić gruchę do końca życia, nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
Związek z taką to jakby dobrowolnie wsadzić kutasa do wrzątku.
Też przypuszczam, że nieprawdziwe. Niemniej jednak jest dużo osób, które żyją w związku akceptując dzieci cudze dzieci. Tak długo, jak nikt nikogo nie oszukuje (a w przypadku innego koloru skóry oszustwo raczej nie wchodzi w grę) niczego złego w tym nie widzę. Na pewno to wyłącznie ich decyzja i ich sprawa, a nie inceli, którzy zapłodnią najwyżej skarpetę.
Pffff błahahahaha, nawet mi się zjebaności twego wpisu komentować nie chce, a wniosków tym bardziej
a wiec to poto te czarne marsze
hahaha A gdzie podziało się "moje ciało moja sprawa"?
A co to ma wspólnego? Kobieta decyduje czy urodzić, ale czy chce się opiekować cudzym dzieckiem decyduje facet (lub kobieta jeżeli to facet ma z jakiegoś powodu dzieciaka z poprzedniego zwiazku).
Żadne z nich nie zasługuje na szacunek.
Ten chłop czemu winien, że jego panienka się wystawiła nygusowi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów