Kukoldztwo się szerzy niestety
Kukoldztwo się szerzy niestety
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze, na początku filmiku, myślałem że będzie jakaś kraksa czy coś w ten deseń, może ona jego, on ją rozpierdolił po amfie, czy innym narkotyku ale potem, patrzę (w trakcie filmiku) to nie hard, a tu nagle taka niespodzianka.
Nie wiem, jak można mieć nasrana w głowie (zakładając w ogóle, że ten gostek go ma) by być z laską, po tym jak się rozstali, ona puściła się w tym czasie z kominiarzem niewieścich serc, wrócić do niej, ona potem urodziła dziecko kominiarza, które też ma zadatki na takowego i wychowywać to dziecko z tą.... no brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dziwaka czy kurwa, to obraza dla wcześniej wymienionych.
Choćby była ostatnią laską na świecie, choćbym miał walić gruchę do końca życia, nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
Związek z taką to jakby dobrowolnie wsadzić kutasa do wrzątku.
dziękuję za wyrażenie niewyrażalności.
Żadne z nich nie zasługuje na szacunek. A gówniaka trzeba było w worku do wody wrzucić gdy była możliwość.
Dziękuję, mnie nie wolno takich tekstów.
(...)nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
Co Ty pierdzielisz? Kominiarz- zawód jak każdy inny
(...)brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dziwka czy kurwa, to obraza dla wcześniej wymienionych.
Szmata daje każdemu w każdych warunkach, nie biorąc w zamian nic; dziwka to zawód a kurwa to charakter...
I o to się sracie w komentarzach? Brawo rasistowscy idioci. Nie zawiedliście mnie bo głupota i prymitywizm nadal u was dominuje.
dziwka to zawód
Prostytutka to zawód. Nawet tego nie wiesz koleś? Dziwka to wulgarne określenie na prostytutkę.
A co to ma wspólnego? Kobieta decyduje czy urodzić, ale czy chce się opiekować cudzym dzieckiem decyduje facet (lub kobieta jeżeli to facet ma z jakiegoś powodu dzieciaka z poprzedniego zwiazku).
nie pierdol przebierańcu, to że zaznaczyłeś na różowe nie robi z ciebie kobiety
Chłopak ma dziewczynę, która wcześniej była w związku z czarnym, urodziła jego dziecko, ale się rozstali.
I o to się sracie w komentarzach? Brawo rasistowscy idioci. Nie zawiedliście mnie bo głupota i prymitywizm nadal u was dominuje.
Prostytutka to zawód. Nawet tego nie wiesz koleś? Dziwka to wulgarne określenie na prostytutkę.
Obejrzyj filmik jeszcze raz bałwanie.
Obejrzyj filmik jeszcze raz bałwanie.
Nie przeczę bałwanie, że to FAKE, ale chodzi o kontekst komentarzy, bo do tego się plują.
Ta a białej i azjaty to kurwa indianin.
Weź się lepiej poucz się na kartkówkę z przyrki dzieciaku zamiast pierdolić kocopoły.
Potomek białego i azjaty to Metys imbecylu pierdolony. Ty zaś kurwy i psa
ciekawe jak wygląda w hameryce sprawa badania ojcostwa i czy jest jakaś normalna droga do nieuznania bobasa?
W tym wypadku nie ma mowy o błędzie. To jego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów