18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Historia powrotu z pracy
Marczeslaw • 2013-08-04, 12:01
Historia moja, więc o ile istnieje równoległy świat, nikt nie mógł tego dodać.

Pracuję zazwyczaj do 1-2 w nocy. Raz w zimowy wieczór wracam sobie spokojnie do domu, a że pracuję w centrum Wrocławia a chyba był to jakiś piątek czy inny weekend było dużo pijanych osób. No ale nic, idę sobie w najlepsze, nagle spostrzegam grupkę 5-6 dresów. Niby nic, są wszędzie więc idę dalej. Jeden zaszedł mi drogę i woła "ej ziomek, podejdź tu", więc myślę sobie "będzie wpierdol" od razu sięgam po portfel i telefon, bo już nie było sensu uciekać. Zbliżamy się do siebie, kiedy już myślałem że czas pożegnać się z piękną twarzą, Pan Dres klepnął mnie w ramię, krzykną "berek" i zaczął uciekać. Nie myśląc długo, zacząłem go gonić, oddałem mu berka i spokojnie pobiegłem w stronę domu. Reszta zaczęła mi bić brawo.

Powstaje z tej historii taki morał, że dres niekoniecznie chce Ci spuścić wpierdol, może on chce się pobawić w berka.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
j................s 2013-08-04, 12:02
Ej dresie, kolegów szukasz??
Zgłoś
K................y 2013-08-04, 12:13 5
Stara, miejska legenda rodem z sąsiedniej Opolszczyzny. W oryginale było, że dresem było dwoje księży, którzy codziennie wieczorem biegali po osiedlu.
Zgłoś
Kudkudak 2013-08-04, 12:22 48
Może miał orzyganą dłoń albo coś w ten deseń.
Zgłoś
Harold 2013-08-04, 12:44
Tam gdzie pracuję mamy takiego pana Roberta i kiedyś opowiadał że jego kumpel miał manie prześladowczą( czy jak to się tam nazywa) więc po pewnym czasie gdy już o próbę morderstwa podejrzewał nawet własnego kota zamknęli go na terapię. Terapia jak terapia, psychotropy i pogadanki, gościu zaczął się już aklimatyzować aż tu nagle pewnego dnia biegnie na niego gościu taki 2 metry wysoki 1,5 szeroki, a że on nie do końca jeszcze wyleczony skulił się i zaczął zakrywać rękami, a tamten tylko do niego podbiegł klepnął w głowę i z uśmiechem powiedział:
- No, teraz ty jesteś Bogiem.
Po czym uciekł.

Gość podobno już zdrowy, ale jak sam stwierdził jego mania prześladowcza to nic w porównaniu z tym co można znaleźć na oddziale psychiatrycznym.
Zgłoś
epolakko 2013-08-04, 13:13
gdybyś nie napisał tego o biciu brawa to nawet bym kurwa uwierzył!
Zgłoś
~Faper Noster 2013-08-04, 13:22 4
A gdzie był kierowca autobusu?
Zgłoś
Marczeslaw 2013-08-04, 13:54 5
Kurczę, zapomniałem dodać na początku " Kompletnie mnie nie obchodzi czy w to wierzycie, czy nie".
Zgłoś
damian88719 2013-08-04, 14:58
aha, jasne.
Zgłoś
jacek44 2013-08-04, 15:04 24
Ja mam podobną historię jeszcze z czasów jak studiowałem

Wracam od swojej ówczesnej dziewczyny z całkiem miłego wieczoru we dwoje, jest jesień, godzina około 1-2 w nocy, piątek lub sobota. Parkingów pod blokiem oczywiście brak, więc kręcę się kręcę szukając miejsca i dupa. Nic. Musiałem odjechać tak z 700metrów od swojego bloku, żeby coś znaleźć. W końcu się udało. I tak sobie myślę - iść drogą na około to trochę słaba opcja, poza tym chciało mi się srać niemiłosiernie. Więc idę na azymut na skróty przez blokowisko.
Wchodzę za pierwszy blok, idę chodniczkiem jak należy, wychodzę za śmietnik i widzę grupę około 15 osobników osiedlowego kwiatu. No w pizdę sobie myślę. Wpierdol murowany. Oni zobaczyli mnie, więc uciekać już nie ma za bardzo po co. Zdecydowałem, że przejdę obok. No i tak idę, idę, ich śmiech ucichł, no to sobie myślę - sekundy i leżę na glebie. Jednak nie. Przechodzę, jestem tak z 5 metrów za nimi i nagle głos zza pleców - "Ej ziomek, stój." Zatrzymałem się, odwracam i taka rozmowa
- Skąd jesteś?
- Mieszkam zaraz tutaj, kilka bloków dalej.
- A wpierdol chcesz dostać?
- Nie.
- Aha, to spoko, miłego wieczoru, na razie.

Odszedłem wydygany na maksa, bo ciągle myślałem, że mi zaraz któryś skoczy na plecy. Ale spoko, bezproblemowo Tylko mnie ziomki niemiłosiernie wybrechali!
Zgłoś
Bajdus1962 2013-08-04, 15:10
Jestem w stanie uwierzyć w tą historię, ale te bicie braw mnie zmyliło i mam wątpilwości czy jest autentycza, aczkolwiek jak byli najebani to brawa, to nic nadzwyczajnego w tej sytuacji.
Zgłoś
Belzedup666 2013-08-04, 15:45
Jak można chodzić po swoim osiedlu i nie znać kwiatu młodzieży osiedlowej.
Ja mam zwyczaj przyczaić się niedaleko sklepu nocnego i zacząć drzeć japę: gks katowice, lub ruch chorzów. Sprawdzam w ten sposób czy są czujni. No ale jak ktoś pizdeczki zza monitora nie wychyla to się chodzi z pełnymi porami.
Zgłoś
Leginek 2013-08-04, 15:54 6
Obracałem się kiedyś wśród ludzi z pod herbu ortalionowej armii i prawda jest taka ,że dres dresowi nierówny. Nie każdy szuka komu by tu dojebać chociaż i takich pełno. Sporo jest też osób z ambicjami ,którzy całkiem dobrze sobie w życiu radzą w uczciwej dobrze płatnej pracy. Abstrahując ,to nie wyobrażam sobie nie mieć znajomości na ośce bo prawda jest taka ,że większe bezpieczeństwo zapewnią Ci zaznajomione dresiki z okolicy niż straż miejska bądź czasem policja.
Zgłoś
Promek 2013-08-04, 15:56
A kierowca autobusu zatrzymal sie i wraz z pasazerami bil brawo.

p.s Historia z zimy a wstawiasz w srodku lata dlugo sie zastanawiales
Zgłoś
morderuk 2013-08-04, 16:28 1
@Leginek
Nie tyle zapewnią ci bezpieczeństwo, tylko ci najzwyczajniej nie wpierdolą po znajomości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem