18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Historia w tramwaju
Allocer • 2012-11-17, 12:20
Autentyk zasłyszany od znajomego.

Sytuacja miała miejsce parę dni temu w Krakowie. Kumpel jechał na uczelnię tramwajem. Na jednym przystanku do tegoż tramwaju wsiadł typowy hipster w czapce zimowej naciągniętej po same uszy. Oczywiście na tej czapce miał wielkie słuchawki, z których leciał dubstep. Taki typowy - przez kilkanaście minut ostre piłowanie, pranie cegieł w pralce, używanie miksera do mieszania betonu, itd.
Jego muzykę było słychać w większej części tramwaju, bo musiał mieć ją dość głośno (nikt normalny nie słucha muzyki jakiejkolwiek przez czapkę).
Koło hipstera stała starsza pani, która w pewnym momencie go szturchnęła. Hipster zdjął słuchawki, a pani zapytała:
- Czy to u pana gra ta muzyka?
- No tak, u mnie.
- To dobrze, bo się bałam, że coś się w tramwaju zepsuło.

Można się tylko domyślić, jak wyglądały miny ludzi dookoła oraz tego gościa do końca podróży .

PS. Nie wiem nic o tym, żeby ktoś wstał i zaczął klaskać.
PS2. Nie, nie jest to ściema, tylko autentyczna historia sprzed kilku dni.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CarolOtyła 2012-11-17, 12:40 15
Zgłoś
tomiknn 2012-11-17, 12:45 2
No dobra, ale co dalej? To już koniec opowieści?
Zgłoś
rockface123 2012-11-17, 13:39 5
,,Autentyk zasłyszany od znajomego."

ahaaaa mistrzowie czy piekielni?
Zgłoś
BongMan 2012-11-17, 13:44 53
Zawsze jak taka pierdolona ciota jedzie tramwajem to nigdy nie ma w pobliżu grupy dresów którzy by mu wjebali.
Zgłoś
Psilocke 2012-11-17, 14:52 12
I nawet motorniczy nie bił brawo?
Fejk. Motorniczy zawsze bije brawo, oni to nawet w umowach o pracę mają.
Zgłoś
erni13 2012-11-17, 15:05
Czekam na dalszą częsć...
Zgłoś
riczardson 2012-11-17, 15:12 4
Dalsza część.

Na kolejnym przystanku wsiadła grupka dresów. Hipsterowi najebali, a babcie zwyzywali od moherów.
Zgłoś
Moja_Pani 2012-11-17, 15:18 2
Zawsze, kiedy czytam, albo słyszę, że jakaś historia jest "autentykiem zasłyszanym od znajomego" mogę być niemal pewna, że tę historię opowiadały jeszcze dinozaury mojej teściowej.
Zgłoś
defcon1 2012-11-17, 15:19
Gdzie są dresy jak ich potrzeba? :/
Zgłoś
wojas30 2012-11-17, 15:19
Dopisałbym na Twoim miejscu jeszcze PS3:
"Moja pierwsza wrzuta" lub "Mój pierwszy temat" może by się ludzie nabrali i nie zmieszali Cię z błotem
Zgłoś
matikk 2012-11-17, 15:20 1
nastepnym razem nie naciągaj czapki na uszy
Zgłoś
Sombrero360 2012-11-17, 15:25 1
Allocer napisał/a:

nikt normalny nie słucha muzyki jakiejkolwiek przez czapkę

Jak się nosi słuchawki nauszne (to te takie duże) to weź w zimne dni spróbuj na to czapkę naciągnąć Poza tym jak on słuchał głośno muzyki, to tylko w dokanałowych nie byłoby nic na zewnątrz słychać

Co nie zmienia faktu, że głośno muzyki się nie powinno słuchać
Zgłoś
maxs90 2012-11-17, 15:41 1
wiedz ,że koledzy kłamią!
Zgłoś
S................n 2012-11-17, 15:55
Kurwa ja pierdolę, chuj i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem