📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
czy ktoś może mnie oświecić co nadzwyczajnego jest w tej wypowiedzi?
Tytuł : "historia wg Radka Sikorskiego"
Że niby to według strażników internetu jakaś kolejna politycznie kompromitująca wypowiedź ?
Czy w dzisiejszym czasach dla plebsu wszystko trzeba dosadnie wbijać do głowy bo inaczej nie zrozumie aluzji?
Tytuł : "historia wg Radka Sikorskiego"
Że niby to według strażników internetu jakaś kolejna politycznie kompromitująca wypowiedź ?
Czy w dzisiejszym czasach dla plebsu wszystko trzeba dosadnie wbijać do głowy bo inaczej nie zrozumie aluzji?
ja nie rozumiem czego innego, czemu skoro duża część tego cyrku politycznego jeździ na Ukraine promować się na wybawców i solidarnych z tym narodem, to z drugiej strony mamy takiego np. Sikorskiego czy Tuska którzy nie raz byli prześmiewczo (i mam nadzieję nie bez powodu) nazywani "pieskami putina", czy jego "chłopcami na posyłki"?
Chciałem właśnie to wrzucać. Jasne, nie najechała tylko niosła bratnią pomoc mordować ludzi w lasach i gwałcić kobiety po wsiach. Pierdolę taką pomoc.
On to ma.
Wyssał z mlekiem.
A że mleko ssał krowy to się jeszcze na dodatek oźrebił.
Radek! Radek!! Radek!!! Radek!!!! Radek!!!!! Radek!!!!!! Radek!!!!!!! Radek!!!!!!!! Radek!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo dyplomatą to trzeba się urodzić.
On to ma.
Wyssał z mlekiem.
A że mleko ssał krowy to się jeszcze na dodatek oźrebił.
Radek! Radek!! Radek!!! Radek!!!! Radek!!!!! Radek!!!!!! Radek!!!!!!! Radek!!!!!!!! Radek!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!!! Radek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze, ze wszyscy wiedzą co to ironia
No i ma racje, Rosja zawsze szukała pretekstu. 1939 była to obrona mniejszości rosyjskich na ziemiach Polskich. Sikorskiemu chodziło w tym wywiadzie, że nie należy oczekiwać wypowiedzenia wojny ze strony Rosji tylko oferty pomocy. Obecnie na Ukrainie, Rosja też uwalnia naród Ukraiński od ich własnego rządu. Oczywiście to sarkazm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów