📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam tego aktora, zawsze na wyżynach. A jeśli chodzi o whisky to zaczyna się właśnie od Walkera Black Label.
za begbiego z Trainspotting zawsze piwo.
pewnie wzięli go bo zawsze gra alkoholików dlatego pasuje:)
Tania Whisky jest dobra bo jest tania.
jbone napisał/a:
za begbiego z Trainspotting zawsze piwo.
Podaj jakiś film gdzie gra alkoholika bo nie kojarzę, wzięli go raczej bo jest równie szkocki jak ta łycha
Berbelucha pędzona z melasy a nie whisky.
Czerwony Johnnie Walker - czyli jak sprzedać butelkę barwionego bimbru za 70zł.
A z tanich whisky polecam Golden Loch z Biedronki. Około 30zł, a smakuje lepiej niż czerwony JW.
A z tanich whisky polecam Golden Loch z Biedronki. Około 30zł, a smakuje lepiej niż czerwony JW.
Tak narzekacie, że czerwony to kicha. Doceniam smak każdego. Mam całą kolekcję łącznie z BlueLabel. Ale jak wydoję litra czerwonego to nie wiem co to kac. Jak wypije połówkę przeciętnej czystej to żygam i sram dalej niż widzę. Także wódki już nie piję od dłuższego czasu. No chyba, że dębowa albo inna podobnej klasy. Za JW zawsze browar! Właśnie smak mi przyszedł, a pod stołem(delegacja) tylko Grant's się ostał...
Bugini napisał/a:
Podaj jakiś film gdzie gra alkoholika bo nie kojarzę, wzięli go raczej bo jest równie szkocki jak ta łycha
we wspomnianym trainspottingu pije,w The tournament jest księdzem alkosem. i w kilku innych obejrzyj to sie przekonasz.
a szkocki jest to przyznam.bo tam się urodził.
Lubie tego gościa za postać Rumpelstiltskina (lub Rumpelsztyka) w serialu "Dawno dawno temu".Serial średni ale odcinki z tą postacią to niekiedy mistrzostwo świata.No i jak dobrze sobie przypominam gość grał bodajże jeszcze w 28 tygodni poźniej.
BongMan napisał/a:
pewnie z paluszkami krabowymi smakuje wysmienicie;D
Cytat:
Czerwony Johnnie Walker - czyli jak sprzedać butelkę barwionego bimbru za 70zł.
pewnie z paluszkami krabowymi smakuje wysmienicie;D
A ja lubię tego aktora za rolę w Stargate : Universe..
Tam akurat nie był alkoholikiem, aczkolwiek człowiekiem cierpiącym na podwójny zespół odstawienia ^^
Dobry aktor, jest piwo ^^
Tam akurat nie był alkoholikiem, aczkolwiek człowiekiem cierpiącym na podwójny zespół odstawienia ^^
Dobry aktor, jest piwo ^^
Piłem raz Blue Label i nie mam pojęcia, dlaczego ludzie są w stanie zapłacić za te siki 600 zł za 0,7l :/
Byle bimber pana Heńka ze wsi Wygwizdów Górny smakuje lepiej :/
Byle bimber pana Heńka ze wsi Wygwizdów Górny smakuje lepiej :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów