18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Historia z budowy
Jeleniowski • 2017-12-02, 13:15
Przypomniała mi się historia z czasów kiedy pracowałem na budowie jako zbrojarz.
Budowaliśmy apartamentowiec w Białymstoku. Gdy skończyliśmy 2 piętro i przyjechał beton, sąsiedzi nagle zaczęli być dziwni. Od drugiego piętra betoniarka i pompa do betonu musiały stawać na parkingu przy sąsiednich blokach. Mieszkańcom nagle zaczęło to przeszkadzać i wyszli w jakieś 15 osób, same janusze i mirki z wąsem w kamizelkach i grażyny w garsonkach. Najpierw chcieli wpierdolić kierowcy betoniarki i pompy ale ten z betoniarki uciekł, a ten od pompy schował się w kabinie. Obserwowaliśmy to z budowy i nasze zdumienie było kurwa ogromne. Z naszej budowy wyszedł do nich taki Heniek. 50 lat, wąs, szeroki tak jak wysoki i bez koszulki. Krzyczał do nich, że co wy robicie i chciał uspokoić nastroje. Wtedy 2 typów z bloku wsiadło do passata w sedanie i chcieli Heńka przejechać.

Ten uciekł, a wtedy sąsiedzi wezwali policję i zgłosili zakłócanie porządku, hałasy, utrudnianie życia i zastawianie parkingu. Policja przyjechała i sprawdzała wszelkie dokumenty i zamówienia betonu, ale nic nie znaleźli do czego można by się przyczepić i po prostu odjechali. Jednak od tego zdarzenia policja była wzywana na budowę kilka razy w ciągu 3 tygodni, a dodatkowo raz nasłano na nas kontrolę z urzędu pracy o nieprawidłowościach i zawiadomienie o spożywaniu alkoholu.

Jak nieśmieszne to się nie śmiać.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
addekk1 2017-12-03, 12:42 2
Tak najlepsi są ludzie na wioskach, którzy najpierw sami wylali sobie cały dom, a później utrudniają sąsiadom, dzwonią po policje, księdza, inspekcje pracy, inspekcje sanitarna, inspektora gadżeta i wszystko inne, bo betoniarki i wywrotki im jeżdżą koło domu, gdzie zezwolenie, no ale ludzie z zasady to kurwy i psy ogrodnika.
Zgłoś
artur_sz13 2017-12-03, 13:35
Bo może im parking ciężkim sprzętem rozpierdzielaliście i zajmowaliście miejsca parkingowe? Się nei domyślili cwaniaki:D Hehe tylko mieszkańcy źli. Przecież zanim do tego drugiego piętra doszliście to betoniarek musiało przyjeżdżać od groma żeby wylać podziemia, parteri pierwsze piętro i jakoś im nie przeszkadzało
Zgłoś
Asteroth 2017-12-03, 16:12 1
fiszer napisał/a:

Sam sobie wsadź tego chuja w dupę.
To dzięki tym znienawidzonym w Polsce "prywaciarzom" się rozwijamy.
W USA już dawno temu to zrozumieli i przedsiębiorcy odnoszący sukcesy są wzorem do naśladowania, a nie "jebanymi prywaciarzami".

Ale u nas to najlepiej gnoić każdego, kto odnosi jakiekolwiek sukcesy. Przedsiębiorca- wyzyskiwacz, lekarz- konował itd. Najlepiej każdemu po równo, a jak ktoś zarabia więcej to na pewno złodziej i oszust.

Ach ta kochana polska polaryzacja... albo czarne, albo biale.

Jest cala masa developerow ktorzy dzieki nie wiadomo czemu (nie smiem ich o lapownictwo posadzic ) dostaja pozwolenia na budowe na terenach zalewowych, ktorzy inkasuja pieniadze za mieszkania ktore nie powstaly i nie powstana bo pan prezes zebral pensyjke, dostal premie i na skonczenie prac zabraklo.
Do tego dochodzi tradycyjne, polskie "nie jest wazne co je twoje, wazne to je co je moje" - i tak nie obchodzi takiego luja uprzykrzanie zycia wszystkim w okolicy jak moga dzieki temu zarobic troche wiecej.
Widzisz, Misiu, jest pewna roznica miedzy przedsiebiorcami odnoszacymi sukcesy, a pazernymi wszami, ktore w dupie maja innych i jesli tylko maja taka mozliwosc, to wydymaja ich na ostatnia zlotowke i jeszcze beda z siebie dumni. Przez takich wlasnie wszyscy developerzy maja zle imie.
Zgłoś
edekzelian 2017-12-03, 16:20 1
Białystok i apartamentowiec. Mocno naciagana ta twoja przesmieszna historia...
Zgłoś
EdmundKemper 2017-12-03, 16:56
Przeczytałem tą Twoją historię, no ale teraz żałuję.
Zgłoś
sudo_su 2017-12-03, 20:57
Jeleniowski napisał/a:

Budowaliśmy apartamentowiec w Białymstoku.

I od razu wiadomo że to fake.
Zgłoś
Jeleniowski 2017-12-03, 21:32
@artur_sz13

Do drugiego piętra betoniarka i pompa stawały na ulicy, potem jednak kształt budynku powodował, że pompa nie sięgała z tego miejsca i musiała stawać po drugiej stronie budynku. Pompa stała na wjeździe do parkingu w taki sposób, że nie utrudniała wjazdu ani wyjazdu, bo łatwo było ją ominąć. Tym bardziej ich zachowanie nas dziwiło.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-04, 7:34 1
Też wam opowiem historię z budowy.
Wszedłem na budowę. Wyciągnąłem alkomat. Pracownicy rzucili kaski i zaczęli przez ogrodzenie.
Zatrzymałem czterech, których byli za starzy, żeby biec i jednego, który był tak najebany, że w ogóle nie wiedział o co chodzi.
Dzień jak co dzień na polskiej budowie.
Zgłoś
saves 2017-12-04, 18:35
fiszer napisał/a:

Sam sobie wsadź tego chuja w dupę.
To dzięki tym znienawidzonym w Polsce "prywaciarzom" się rozwijamy.
W USA już dawno temu to zrozumieli i przedsiębiorcy odnoszący sukcesy są wzorem do naśladowania, a nie "jebanymi prywaciarzami".

Ale u nas to najlepiej gnoić każdego, kto odnosi jakiekolwiek sukcesy. Przedsiębiorca- wyzyskiwacz, lekarz- konował itd. Najlepiej każdemu po równo, a jak ktoś zarabia więcej to na pewno złodziej i oszust.

Nie zesraj się przypadkiem. Jak napisałem - napierdalali dzień i noc BEZ PRZERWY!!! przez trzy tygodnie. W sobote i niedzele również. Ludzie chodzili jak zombi, a ja sam nie wiedziałem jak się nazywam. Takie budowanie to niech odpierdalają u siebie na podwórku, a nie w środku miasta z tysiącami ludzi wokół. Poza tym pierdolisz nie na temat, więc się zamknij. [/list]

Xixero napisał/a:

@saves historia z dupy wzieta, zadna firma nie będzie lała betonu w nocy czy niedziele, nawet jesli to jestes na tyle pizdą ze nie umiesz sobie poradzic z hałasującymi w nocy i mi Ciebie nie szkoda.

To ci powiem pizdusiu, że płacili mandaty za zakłócanie ciszy nocnej i napierdalali dalej. Taniej ich to wynosiło niż kary za opóźnienia. Zadowolony? W tym kompleksie mieszkania kosztują od 12 do 15 tysiaków za metr i już wszystkie sprzedane, więc te kilka mandatów po pięć stówek mandatu w dupie mają.
Zgłoś
panar3 2017-12-05, 7:28
Tu nie ma nic do śmiechu.
Zgłoś
Lukaszwabnik2301 2019-09-30, 15:24
Xixero napisał/a:

@saves historia z dupy wzieta, zadna firma nie będzie lała betonu w nocy czy niedziele, nawet jesli to jestes na tyle pizdą ze nie umiesz sobie poradzic z hałasującymi w nocy i mi Ciebie nie szkoda.

Jak lali stopy pod most milenijny to lali 24/h 7 dni w tygodniu bo nie mogli sobie pozwolić na jakiekolwiek łączenie. Więc nie pierdol głupot jak chuja wiesz.
Zgłoś
hellx 2019-10-04, 18:13
Mnie to bawi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem