18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Historia z budowy
Jeleniowski • 2017-12-02, 13:15
Przypomniała mi się historia z czasów kiedy pracowałem na budowie jako zbrojarz.
Budowaliśmy apartamentowiec w Białymstoku. Gdy skończyliśmy 2 piętro i przyjechał beton, sąsiedzi nagle zaczęli być dziwni. Od drugiego piętra betoniarka i pompa do betonu musiały stawać na parkingu przy sąsiednich blokach. Mieszkańcom nagle zaczęło to przeszkadzać i wyszli w jakieś 15 osób, same janusze i mirki z wąsem w kamizelkach i grażyny w garsonkach. Najpierw chcieli wpierdolić kierowcy betoniarki i pompy ale ten z betoniarki uciekł, a ten od pompy schował się w kabinie. Obserwowaliśmy to z budowy i nasze zdumienie było kurwa ogromne. Z naszej budowy wyszedł do nich taki Heniek. 50 lat, wąs, szeroki tak jak wysoki i bez koszulki. Krzyczał do nich, że co wy robicie i chciał uspokoić nastroje. Wtedy 2 typów z bloku wsiadło do passata w sedanie i chcieli Heńka przejechać.

Ten uciekł, a wtedy sąsiedzi wezwali policję i zgłosili zakłócanie porządku, hałasy, utrudnianie życia i zastawianie parkingu. Policja przyjechała i sprawdzała wszelkie dokumenty i zamówienia betonu, ale nic nie znaleźli do czego można by się przyczepić i po prostu odjechali. Jednak od tego zdarzenia policja była wzywana na budowę kilka razy w ciągu 3 tygodni, a dodatkowo raz nasłano na nas kontrolę z urzędu pracy o nieprawidłowościach i zawiadomienie o spożywaniu alkoholu.

Jak nieśmieszne to się nie śmiać.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2017-12-02, 13:18 13
śmieszne, śmieszne... dużo wspominasz o wąsatych mężczyznach... i to jest śmieszne.
Zgłoś
mygyry 2017-12-02, 13:37 2
Śmieszne? To jest kurwa przykre jak ludzie potrafią być popierdoleni
Zgłoś
doopa 2017-12-02, 14:10 2
ciekawi mnie, ilu ludzi spierdoliło z budowy, przy okazji tej wizytacji z inspekcji pracy. Bo na czarnucha dymali, albo dziabnięci byli.
Widziałem różne numery po budowach..
Zgłoś
Jeleniowski 2017-12-02, 14:14
Nikt nie spierdolił, już kierownik budowy i syn właściciela firmy budowlanej w jednej osobie się policją zajął i 'przekonująco' z nimi porozmawiał. Historii z pracy w tej firmie mam jeszcze kilka, jeśli temat będzie miał sporo piwek to mogę wstawić więcej sytuacji.
Zgłoś
saves 2017-12-02, 14:28 22
U mnie przez trzy tygodnie 24/7 lali beton. SM i policja już nie chciały przyjeżdżać. Ludzie wkurwieni, bo rano do pracy a pod oknami wyje całą noc pompa, warczą betoniarki, a inne chuje rozbijają metalowe szalunki. Człowiek mieszka jak w kuźni, Zniósłbym, gdyby budowali szpital czy inny budynek użyteczności publicznej. Ale to pierdolony prywaciarz, w którego miejscu zamieszkania jedyny hałas powodują ćwierkające ptaki. Chuj w dupę deweloperom.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-12-02, 14:32
Życiowe jak wyborcy pis którzy są tak nie zadowoleni z swojego życia że obwiniają o to innych a za jakikolwiek materiał własny zawsze piwo.
Zgłoś
banerr 2017-12-02, 16:05
Ale co? Chwalisz się czy żalisz?
Zgłoś
oczykobry25 2017-12-02, 17:00
typowe zachowanie polskich spoleczniakow
Zgłoś
manson__ 2017-12-02, 17:00 4
Jeleniowski napisał/a:

jeśli temat będzie miał sporo piwek to mogę wstawić więcej sytuacji.

Czyżbyś - jako robol - liczył na złotą łopatę?

Zgłoś
Fuelled_by_hate 2017-12-02, 17:26 3
Dawaj więcej.
Zgłoś
b0r000 2017-12-02, 19:10
Trzeba było zlać betonem tego passata
Przynajmniej rdza by go nie wierdalała
Zgłoś
~Tołdi 2017-12-03, 6:26
A ja ile razy miałem SM i Policję na łbie za kopanie kanalizacji obok pasa jezdni
Zgłoś
Xixero 2017-12-03, 11:30
@saves historia z dupy wzieta, zadna firma nie będzie lała betonu w nocy czy niedziele, nawet jesli to jestes na tyle pizdą ze nie umiesz sobie poradzic z hałasującymi w nocy i mi Ciebie nie szkoda.
Zgłoś
fiszer 2017-12-03, 12:39 6
saves napisał/a:

U mnie przez trzy tygodnie 24/7 lali beton. SM i policja już nie chciały przyjeżdżać. Ludzie wkurwieni, bo rano do pracy a pod oknami wyje całą noc pompa, warczą betoniarki, a inne chuje rozbijają metalowe szalunki. Człowiek mieszka jak w kuźni, Zniósłbym, gdyby budowali szpital czy inny budynek użyteczności publicznej. Ale to pierdolony prywaciarz, w którego miejscu zamieszkania jedyny hałas powodują ćwierkające ptaki. Chuj w dupę deweloperom.

Sam sobie wsadź tego chuja w dupę.
To dzięki tym znienawidzonym w Polsce "prywaciarzom" się rozwijamy.
W USA już dawno temu to zrozumieli i przedsiębiorcy odnoszący sukcesy są wzorem do naśladowania, a nie "jebanymi prywaciarzami".

Ale u nas to najlepiej gnoić każdego, kto odnosi jakiekolwiek sukcesy. Przedsiębiorca- wyzyskiwacz, lekarz- konował itd. Najlepiej każdemu po równo, a jak ktoś zarabia więcej to na pewno złodziej i oszust.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem