PS. To mój pierwszy post, jak się przyjmie to może znajdę więcej tego typu histori w swojej głowie. Jak się nie podoba to wiecie co z tym zrobić
PS. To mój pierwszy post, jak się przyjmie to może znajdę więcej tego typu histori w swojej głowie. Jak się nie podoba to wiecie co z tym zrobić
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Oddawałem krew cztery razy w życiu i muszę powiedzieć, że masz chłopaku fantazję, ale idź takie dyrdymały opowiadać kolegom z gimnazjum...
Muszą Cię w takim razie ostro w chuja kręcić, ze zwolnieniami. Zwolnienie dostajesz każdorazowo, niezależnie od ilości oddanej krwi. Poza tym powinieneś mieć to uznawane jako dzień wolny od pracy/nauki, a nie jako "zwolnienie płatne".
Chuja wiecie jebane kwasuchy, ja jak na razie oddałem 11 razy krew. Przy 9 razie oddawaniu krwi, wyszedłem z Krwiobusa z wacikiem uciskając zgięcie łokciowe, spotkałem kolegę z który przechodził przez rynek i zacząłem z nim gadać, zapomniałem się i po prostu przestałem uciskać, sięgnąłem do kieszeni po telefon i nagle poczułem ciepło rozchodzące się po łokciu. Gdy spojrzałem na rękę z której pobierano mi krew zauważyłem tryskającą krew na ok 60 cm w bok, odruchowo gazikiem dalej zacząłem uciskać i przestało lecieć. Więc nie pierdolcie ze historia wyssana z palca bo w dupie byliście i gówno widzieliście
Albo za szybko sciere w nocha przyjebales, albo kolega ci chuja w dupe wlozyl, co spowodowalo wzrost cisnienia i specjalny wytrysk, albo Ci sie pomyliły historie, i to ci rzadka kupa z dupy poleciala, po tym jak dostales zastrzyk w dupe
Ps. po oddaniu 5l krwi, to się dostawalo chyba znizki na komunikacje itp. Zwolnienia są każdorazowo, w przypadku służb mundurowych, jezeli wszystko bylo bez zmian, to za oddanie dostaje się 2 dni urlopu nagrodowego.
Ps2. Dla nalogowych oddawaczy. Wojskowe i publiczne pkt. krwiodastwa mają odzielnne (lub mieli) systemy rejestracji, także jak ktoś z mundurowych potrzebuje urlopu i lubi troszke ryzyko, to w przeciagu tygodnia można zarobić 4 dni i 14czekolad:P
@Pablo
ja jestem pracodawcą od 20 lat, w chuja to zrobiłem w takim razie dawnego pracownika w zeszłym roku.
Trudno, zdarza się.
Za oddawanie krwi do tej czekolady powinni dawać jeszcze piwko
dostajesz jeszcze grzeska i soczek do tych 8 czekolad
Baba z takimi gabarytami winna tłuszcz oddawać na mydło lub jakiś smar organiczny nie krew. Chyba że krew będzie jako tran sprzedawana.
ciekawe czy ty oddajesz krew ?
Sam chciałbym oddawać krew , lecz nie mogę.
Nadciśnienie tętnicze robi swoje
Ps. po oddaniu 5l krwi, to się dostawalo chyba znizki na komunikacje itp. Zwolnienia są każdorazowo, w przypadku służb mundurowych, jezeli wszystko bylo bez zmian, to za oddanie dostaje się 2 dni urlopu nagrodowego.
Zniżki komunikacyjne obowiązują od różnych ilości krwi, ale bardzo rzadko to 5 l, częściej 18l czy 25l.
ps: więc po chuj się wypowiadasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów