18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
historia z kupą w tle
kubapl25 • 2016-01-30, 16:12
Historia koleżanki, z przygód w akademiku:

"Poszłam dziś do koleżanki z akademika, która mieszka piętro niżej i ma dziwne sąsiadki z tego samego segmentu. Otóż mieszkają tam powiedzmy Jolka i Ada. Obie są dosyć dziwne i o ich zachowaniach słyszałam już dużo. Jolka na przykład jest chorobliwe zazdrosna o swojego chłopaka i odwala dziwne akcje, jak jej chłopak rozmawia z moimi koleżankami, albo wypytuje się ich o jakieś rzeczy które średnio powinny ją obchodzić np o moje życie prywatne, szczególnie że widziała mnie wtedy tylko raz, przelotem... Ale to nie o Jolce to miło być. Jest jeszcze druga dziewczyna - Ada. Jest równie ciekawska jak Jola, ale nie wypytuje ich o nic tylko podsłuchuje wszystkie rozmowy i żywo interesuje się życiem prywatnym innych ludzi. Do tego jest bardzo specyficzna i boi się nieznanych osób, nie wychodzi z pokoju żeby spotkać się ze znajomymi. Po prostu ich nie ma. Do tego, mimo że w akademiku może korzystać do woli z bieżącej wody, nie robi tego zbyt często. Bierze prysznic raz w tygodniu, jak wraca do domu. Ale jak nie wraca na weekend to już nie odczuwa potrzeby umycia się. W tamtym tygodniu, w piątek zażywała cotygodniowego prysznica i siedziała w łazience dosyć długo. Moja koleżanka weszła zaraz po niej, jednak zły los sprawił że nie umyła się. Dlaczego? - spytasz. Otóż w prysznicu, w kratce z której odpływa woda była kupa. Po prostu tam sobie leżała i niemożliwe było żeby wypłynęła z kratki, bo by się nie przecisnęła. Dziewczyny oczywiście udokumentowały to (widziałam zdjęcia) i postanowiły spytać się sąsiadki Adrianny skąd taka kupa mogła się wziąć w prysznicu. Szczególnie że ta koleżanka, która mi to powiedziała, weszła tam zaraz po wyjściu Ady, a drzwi od ich pokoju były w połowie otwarte, tak więc nikt nie mógł w ciągu 2 minut niepostrzeżenie wejść tam i zrobić kupę w prysznicu. Ada nie przyznała się do tej defekacji wyrzekając się kupy i wysnuła dwie teorie. Jedna z nich głosi że ktoś się mógł zakraść się i podrzucił owe fekalia (pamiętajmy że moja koleżanka weszła niemal po niej). Druga sugeruje, że ktoś pewnie wszedł do segmentu z psem który poczuł potrzebę wypróżnienia się. Obie brzmią tak samo prawdopodobnie. Jako że dziewczyny nie chciały już korzystać z prysznica, a tym bardziej wyciągać tego co w nim jest, postanowiły że poczekają na powrót Joli. Jola, od razu po przyjeździe wzięła obowiązek na klatę. Gołą ręką, wspierając się jednym listkiem papieru wyciągnęła kupę i wyrzuciła do kosza (choć bardziej logiczny wydaje się muszla klozetowa). Tak oto skończyła się perypetia z kupą w akademiku"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Sosen9 2016-01-31, 10:28
Kurwa beznadziejna historyjka o gównie w odpływie na 124281374 słów. Jaki tu kurwa morał, co tu ma być śmiesznego, czy sadystycznego.
Zgłoś
haf3po3 2016-01-31, 11:27
Jeszcze w czasach liceum jak mieszkałem w internacie, jakaś laska też się wysrała pod prysznicem. Tylko, że jeszcze to gówno położyła na półce zawieszonej w rogu na wysokości głowy.
Zgłoś
Wojtalson 2016-01-31, 12:02 3
Kwiat narodu kurwa... studenci...
Zgłoś
Eramod 2016-01-31, 23:00
Gowno mnie to obchodzi raz mialem dupe z akademika i juz wiecej nie chce mieć, to sa typowe wiesniary
Zgłoś
jaboll154 2016-02-01, 0:57
Macie tam zabawy, że ja nie mogę .
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem