Podczas podróży po Holandii przejeżdżaliśmy przez urokliwe miasteczko Almere. Z nikomu nieznanych powodów duże skupisko rdzennych, młodych Holendrów zablokowało ulicę. W pewnym momencie jedyny w okolicy biały pan w klapkach wkurwił się i spuścił na nich swojego pitbulla. Krzyki zarzynaniej świni zagłuszyły muzykę w radio. Spierdalali aż muszę umyć auto z kurzu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Kwestia psychologii tłumu, pierwsze osoby wpadły w panikę i zaczęły uciekać reszta zaczęła się automatycznie zachowywać tak jak one.
Syn_Milionera napisał/a:
Coś z tymi psami i muslimami jest na rzeczy. W Angli jest miasteczko Kornwalia gdzie nie sposób spotkać muslima. Co ciekawe miasto słynie z wielu miejscówek przyjaznych psom, i co trzecia osoba po mieście spaceruje tam z psem.
Muslimy nienawidza psow. Taka maja kulture. Lubia koty bo to bylo ulubione zwierze ich proroka pedofila
Wiewór napisał/a:
Muslimy nienawidza psow. Taka maja kulture. Lubia koty bo to bylo ulubione zwierze ich proroka pedofila
W hadisach jest zapisane, że sfora psów pogryzła tego ich proroka i dlatego psy należy traktować, jako szatańskie zwierzęta. Co prawda, w którejś surze Koranu, Mahomet nawet zachwalał człowieka, który napoił psa i za ten czym trafił do raju, ale dla zjebanych religijne umysłów, bardziej liczą się tradycyjne anegdotki, niż oficjalny tekst religijny. Dobrze, że muslimy boją się psów - psy, to kolejna broń do walki z ciapatymi bandytami.
Mieszkając na wsi nie mam na razie problemu z tym robactwem. Ale na wszelki wypadek mogę zabrać Zeusa na spotkanie z nimi. Ciekawe jak mu się spodoba przeciąganie kości piszczelowej ciapatego. Będzie żygał, ale jest to ryzyko, które mogę ponieść.
@Syn_Milionera: Oni psa traktują, jak psa. Czyli tak jak świnię, to są nieczyste zwierzęta. Tak jakby oni kurwa, czyściochami byli😏
[ Dodano: 2024-10-25, 23:31 ]
@korskidegenerat:
Jakby co, to dzwoń/pisz pójdziemy razem na "Inżynierów" zapolować😉 Ja Ajrę ze sobą zabiorę (Szczeniaczek Kaukazka) wielkości cielaka. Karmimy ją kotami, ale salcesonem raczej nie pogardzi.
[ Dodano: 2024-10-25, 23:34 ]
@korskidegenerat: Zeus, to Owczarek Belgijski jest?🤔
[ Dodano: 2024-10-25, 23:31 ]
@korskidegenerat:
Jakby co, to dzwoń/pisz pójdziemy razem na "Inżynierów" zapolować😉 Ja Ajrę ze sobą zabiorę (Szczeniaczek Kaukazka) wielkości cielaka. Karmimy ją kotami, ale salcesonem raczej nie pogardzi.
[ Dodano: 2024-10-25, 23:34 ]
@korskidegenerat: Zeus, to Owczarek Belgijski jest?🤔
@Michal1970: Zgadza się. Na zdjęciu w czasie spaceru, po ~5km przebytych, w czasie przerwy na piwo.
Adoptowałem 8 latka przed Wielkanocą. Świetnie wytresowany. Bardzo mi się podoba, ale jemu ja bardziej. Zamiast 70latki, która trzymała go w domu, dostał się do 30letniego pojeba. Przyszedł z około 5kg nadwagą - tułów miał jak ten Twój misiek. On sam też jest ładnie popierdolony, ale ta rasa tak ma.
Edit: Co z tym sadolem, nie potrafię znaleźć ,,wyślij PW", żeby wysłać filmYT. A co gdybym chciał komuś naubliżać, lub grozić?
Adoptowałem 8 latka przed Wielkanocą. Świetnie wytresowany. Bardzo mi się podoba, ale jemu ja bardziej. Zamiast 70latki, która trzymała go w domu, dostał się do 30letniego pojeba. Przyszedł z około 5kg nadwagą - tułów miał jak ten Twój misiek. On sam też jest ładnie popierdolony, ale ta rasa tak ma.
Edit: Co z tym sadolem, nie potrafię znaleźć ,,wyślij PW", żeby wysłać filmYT. A co gdybym chciał komuś naubliżać, lub grozić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów