📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
_WHATEVER_ napisał/a:
Słuchaj no jebiący osły kałożerco, inspiracją był inny film nie mający nic wspólnego z rzeczywistością. Więc żryj gówno śmieciu jebany, jednokomórkowcu pierdolony.
Słuchaj no jebiący osły kałożerco, inspiracją był inny film nie mający nic wspólnego z rzeczywistością. Więc żryj gówno śmieciu jebany, jednokomórkowcu pierdolony.
Też czułem,że gdzieś to już widziałem W każdym bądź razie to nie realna sytuacja,jak już kilku debili myśli. Dzięki za info
Czy ty upośledzony jesteś? Znaczy, wiadomo, że jesteś, tylko dlaczego nic z tym nie robisz?
Kamil3l napisał/a:
Czy ty upośledzony jesteś? Znaczy, wiadomo, że jesteś, tylko dlaczego nic z tym nie robisz?
Debil nie ma świadomości, że jest debilem. Trzeba im uświadamiać, ale i tak nie będą w stanie przestać być debilami.
A skecz jak każdy, zainspirowany życiem codziennym, medialnym ściekiem jak i polityką - wszystkie skecze pisze samo życie przecież, a rolą komika jest przerysowanie. Kurwa, szkoła podstawowa wystarczy aby to pojąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów