Przyjemny reportaż o czołgach i historii.
Przyjemny reportaż o czołgach i historii.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Troll czy zwykły idiota?
Zamiast się zbroić to ściągają złom na potęgę, f-16 co są wolniejsze od starszych MiG-ów. Zdziadziałe Leopardy.
Quo Vadis RP
Zamiast się zbroić to ściągają złom na potęgę, f-16 co są wolniejsze od starszych MiG-ów. Zdziadziałe Leopardy.
Quo Vadis RP
A te F-16 to brali na wyścigi czy do walki?
Zapytałbym się jaka jest twoja (realistyczna) wizja rozwoju polskich SZ, ale to chyba nie ten poziom intelektualny.
A te F-16 to brali na wyścigi czy do walki?
Zapytałbym się jaka jest twoja (realistyczna) wizja rozwoju polskich SZ, ale to chyba nie ten poziom intelektualny.
Jakbyś nie wiedział prędkość jest w myśliwcach bardzo ważnym parametrem, nawet w wielozadaniowych;) Zdolność do szybkiej reakcji, dogonienia , wymanewrowania albo ucieczki.....
@wronaldo
Szrot jest gówniany. Twórcy tego world of tanks mają w dupie zdanie graczy i są nastawieni tylko na wyciąganie kasy. Wystarczy zobaczyć rozmowy na forum tej gry. O samej niedopracowanej grze już nie wspomnę.
Nie polecam tej gry.
War Thunder będzie 100razy lepszy, niedługo beta testy czołgów.
Quo Vadis RP
To nie jest temat o sile naszej armii tylko o pasji ludzi do ciężkich militariów.
Jakbyś nie wiedział prędkość jest w myśliwcach bardzo ważnym parametrem, nawet w wielozadaniowych;) Zdolność do szybkiej reakcji, dogonienia , wymanewrowania albo ucieczki.....
Jak już to szybkość. Prędkość to wartość wektorowa
Trolla trollem trzeba szczuć
wirtualne.muzeumbronipancernej.pl/
Stronka muzeum zapewnia opcje obejzenia zdjec panoramicznych z wnetrza roznych pojazdow np z wnetrza tego stuga.
Jak już to szybkość. Prędkość to wartość wektorowa
Trolla trollem trzeba szczuć
Na dole jest tabelka z twoją "szybkością"
pl.wikipedia.org/wiki/MiG-25
Ta z Osiągami..
Co prawda do pasjonatów nic nie mam, potrolować chciałem....
Inżynier mam nadzieję na to iż, twoja wiedza na temat budowy mostów jest większa niżeli, na temat lotnictwa;D
Poczytaj czasami coś więcej niż wypociny z wikipedii.
Inżynier mam nadzieję na to iż, twoja wiedza na temat budowy mostów jest większa niżeli, na temat lotnictwa;D
Poczytaj czasami coś więcej niż wypociny z wikipedii.
Możesz sie ze mną podzielić swą wiedzą. Uważam że całkiem sporo wiem jak na laika w lotnictwie;)
Wiem że są różne rodzaje myśliwców, przeznaczone do różnych zadań, ale f-16 są kulawe niemilosiernie;). Mostu ci nie zbuduje niestety, chociaż może by mi wyszło. Raczej mogę ci linie produkcyjną pod F-16 ustawić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów