📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Drą japy jak opętani i jeszcze im za to płacą niezłą kasę. Kuźwa, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Już wole takich niż Szpaka "Maszczerano", "Czabi", "Budriso"
ten pierwszy to chyba orgazmu dostał
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Z pewnością się ucieszył
I pomyśleć że lecę do hiszpani ........ będzie się działo jak tam każdy ma taki temperament haha
No.. i pomyśleć, że lecisz do Hiszpanii.. Nie do pomyślenia!
Ja wolę kolesia, który po goli przez około minutę-półtorej krzyczy
GOLAAAAAAASO!
GOLAAAAAAAAAAASOOOO!
GOOOLLAAAAAAAAAAAAAAAAASSOOOOOOO!
GOLAAAAAAASO!
GOLAAAAAAAAAAASOOOO!
GOOOLLAAAAAAAAAAAAAAAAASSOOOOOOO!
to ja dodam maison/maikun(Maicon), fan der fiel(Van Der Wiel), kojt(Kuyt) i nowy trener Hiszpanów Winsent del buskets
ten pierwszy to chyba Jose Antonio Camacho
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów