18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
joeblacktwo 2021-01-16, 14:53 2
Czy ten transit na początku miał łańcuchy na tył założone ? Czy to śnieg ?

otyli żyją krócej
Zgłoś
35i 2021-01-16, 14:56 8
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-01-16, 14:59
@35i

Śnieg. To taki opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu
Zgłoś
35i 2021-01-16, 15:08 6
C0C0JUMBO napisał/a:

@35i
Śnieg. To taki opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu

Sześcioramienne gwiazdki to ja najchętniej oglądam w obozach lub gettach, a ten filmik to się nawet do "Śmiechu warte" nie nadaje, najwyżej na jakiegoś dupelka.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-01-16, 15:15
35i napisał/a:

Sześcioramienne gwiazdki to ja najchętniej oglądam w obozach lub gettach, a ten filmik to się nawet do "Śmiechu warte" nie nadaje, najwyżej na jakiegoś dupelka.

To długo zyjesz ze pamietasz losy swojej rodziny.

Zgłoś
35i 2021-01-16, 15:23 1
C0C0JUMBO napisał/a:

To długo zyjesz ze pamietasz losy swojej rodziny.

Losy swojej rodziny słabo pamiętam, ale zapadła mi w pamięć smutna opowieść Twojej starej o przygłupim synku, jak ją odwiedzałem z doskoku.

Zgłoś
Halman 2021-01-16, 15:30 1
Spoookój kociarnia! A ten marny filmik to w większości nawet nie leżał przy hiszpanii... zwykły zlepek randomów z śniegiem...
Zgłoś
35i 2021-01-16, 15:38
Halman napisał/a:

Spoookój kociarnia! A ten marny filmik to w większości nawet nie leżał przy hiszpanii... zwykły zlepek randomów z śniegiem...

Za "kociarnie" to Ci się murzyński kutang w odbyt należy. Przez szacunek za poświęcenie się dla sadola kosztem własnego życia, nie napiszę kim dla mnie jesteś.
Zgłoś
Halman 2021-01-16, 15:40 2
35i napisał/a:

Przez szacunek za poświęcenie się dla sadola kosztem własnego życia, nie napiszę kim dla mnie jesteś.

Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-01-16, 16:23 1
@Halman

Morda buraku
Zgłoś
Halman 2021-01-16, 16:33
Jak was już pogodziłem to możecie sobie teraz wyglancować kije...
Zgłoś
Payan 2021-01-16, 17:25
Sadystyczna ta kompilacja. Piwo.
Zgłoś
Rozyk00 2021-01-16, 17:54
pan ktory zalozyl lancuchy na tylka os, gdy mial naped na przod no to mistrz !
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-01-16, 18:21 1
Hiszpanie chcą płacić na walkę z globalnymociepleniem i odrazu widać efekty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów