📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy ten transit na początku miał łańcuchy na tył założone ? Czy to śnieg ?
Śnieg. To taki opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu
C0C0JUMBO napisał/a:
@35i
Śnieg. To taki opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu
Sześcioramienne gwiazdki to ja najchętniej oglądam w obozach lub gettach, a ten filmik to się nawet do "Śmiechu warte" nie nadaje, najwyżej na jakiegoś dupelka.
35i napisał/a:
Sześcioramienne gwiazdki to ja najchętniej oglądam w obozach lub gettach, a ten filmik to się nawet do "Śmiechu warte" nie nadaje, najwyżej na jakiegoś dupelka.
To długo zyjesz ze pamietasz losy swojej rodziny.
C0C0JUMBO napisał/a:
To długo zyjesz ze pamietasz losy swojej rodziny.
Losy swojej rodziny słabo pamiętam, ale zapadła mi w pamięć smutna opowieść Twojej starej o przygłupim synku, jak ją odwiedzałem z doskoku.
Spoookój kociarnia! A ten marny filmik to w większości nawet nie leżał przy hiszpanii... zwykły zlepek randomów z śniegiem...
Halman napisał/a:
Spoookój kociarnia! A ten marny filmik to w większości nawet nie leżał przy hiszpanii... zwykły zlepek randomów z śniegiem...
Za "kociarnie" to Ci się murzyński kutang w odbyt należy. Przez szacunek za poświęcenie się dla sadola kosztem własnego życia, nie napiszę kim dla mnie jesteś.
35i napisał/a:
Przez szacunek za poświęcenie się dla sadola kosztem własnego życia, nie napiszę kim dla mnie jesteś.
pan ktory zalozyl lancuchy na tylka os, gdy mial naped na przod no to mistrz !
Hiszpanie chcą płacić na walkę z globalnymociepleniem i odrazu widać efekty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów