Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LizTruss 2024-02-09, 22:46 8
Hiszpania ma swoich ksiecioniów z pakistanu i innych miejsc a Polska ma ukrów. Na jeden chuj wychodzi
Zgłoś
Dżoana38 2024-02-09, 23:01 1
Jebana dzicz!!!
Zgłoś
panar3 2024-02-09, 23:13 3
youzeck1984 napisał/a:

Skuwiała Unio europejska, jebani lewacy. Dziękujemy wam, wy skurwysyny z matki kurwy…

Nie z matki kurwy tylko z ojca pedała i zboka Klausa Shwaba, kurwa!
Zgłoś
L................2 2024-02-09, 23:35 3
Jebać lewackie kurwy. Same do tego doprowadziły. Dopinguję bohateranagrania całym sercem. Życzę podobnie spektakularnych nokautów.

Dla tych z niedojebaniem mózgowym, to był sarkazm
Zgłoś
Black_Hole 2024-02-09, 23:54 1
pieknie jej wypierdolil, czekam na nasze materiały z pl
Zgłoś
Low- 2024-02-10, 0:18 7
Jakie pizdy to chuj, typ sobie idzie i każdemu liście sprzedaje i nikt mu nie zajebie xD
Zgłoś
kawior2007 2024-02-10, 0:39 2
youzeck1984 napisał/a:

Skuwiała Unio europejska, jebani lewacy. Dziękujemy wam, wy skurwysyny z matki kurwy…

Czekaj, podziękujesz za jakieś 5 lat
Zgłoś
biegu86 2024-02-10, 5:38 3
Mzimu napisał/a:

Nie zesrajcie się. Typowa Hiszpanka to pierdolnięta lewaczka, mózg przerobiony tak, że nasze feministki to przykładne żony przy tamtych. W ogóle mi ich nie szkoda, niech dostają w pierdol i dalej łażą na swoje tęczowe marsze. Jak sobie pozwolili, tak mają, chuj im dupę (chyba, że to lubią).

Dokładnie, jebać ich. Tak chcieli tak mają. Jeszcze tego księcia będą przepraszać inaczej im sie system zawiesi.
Zgłoś
~_Killa_ 2024-02-10, 8:41
Kurde mam takie same buciki jak ta pani, mega kozackie sa koturniki
Zgłoś
Somberoajaj 2024-02-10, 9:23 1
i jak zwykle tylko polak za nim pobiegł, mam nadzieję, że był tam

~_Killa_ napisał/a:

Kurde mam takie same buciki jak ta pani, mega kozackie sa koturniki

hmmm, jak by tu coś powiedzieć i cię nie urazić ...nie da się
Zgłoś
Stachtypowacebula 2024-02-10, 9:46
Berek! Berek! Berek! Berek!

Tylko 2 osoby zgodziły się na udział w zabawie. Reszta smutasów nie chciała bawić się w ganianego.
Zgłoś
Majles 2024-02-10, 10:21
youzeck1984 napisał/a:

Ten ból pipy zrobił mi dzień
Zgłoś
Pfciuki 2024-02-10, 11:47 1
youzeck1984 napisał/a:

No tak bo nie dostaniesz w ryj od polaka rodaka. Jak sie wychowałeś pod kamieniem to pewnie masz takie przekonanie...
Zgłoś
JackCola 2024-02-10, 11:52 4
Cała UE jest na smyczy stanów złajdaczonych .A światem rządzą korporacje i Wall Street .Czyli Lichwa !!!!!!
Zgłoś
Maculata 2024-02-10, 12:04 1
fun88 napisał/a:

Zapraszamy do Polski

Wasze zaproszenie zostały przyjęte i są już ich skutki.
spottedlublin.pl/lublin-15-latka-zgwalcona-zatrzymano-39-letniego-obyw...

Za chwilę dojedzie reszta i stanie się to codziennością.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem