Przez egzotycznego księciunia. Barcelona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Przez egzotycznego księciunia. Barcelona
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hiszpania ma swoich ksiecioniów z pakistanu i innych miejsc a Polska ma ukrów. Na jeden chuj wychodzi
youzeck1984 napisał/a:
Skuwiała Unio europejska, jebani lewacy. Dziękujemy wam, wy skurwysyny z matki kurwy…
Nie z matki kurwy tylko z ojca pedała i zboka Klausa Shwaba, kurwa!
Jebać lewackie kurwy. Same do tego doprowadziły. Dopinguję bohateranagrania całym sercem. Życzę podobnie spektakularnych nokautów.
Dla tych z niedojebaniem mózgowym, to był sarkazm
Dla tych z niedojebaniem mózgowym, to był sarkazm
pieknie jej wypierdolil, czekam na nasze materiały z pl
Jakie pizdy to chuj, typ sobie idzie i każdemu liście sprzedaje i nikt mu nie zajebie xD
youzeck1984 napisał/a:
Skuwiała Unio europejska, jebani lewacy. Dziękujemy wam, wy skurwysyny z matki kurwy…
Czekaj, podziękujesz za jakieś 5 lat
Mzimu napisał/a:
Nie zesrajcie się. Typowa Hiszpanka to pierdolnięta lewaczka, mózg przerobiony tak, że nasze feministki to przykładne żony przy tamtych. W ogóle mi ich nie szkoda, niech dostają w pierdol i dalej łażą na swoje tęczowe marsze. Jak sobie pozwolili, tak mają, chuj im dupę (chyba, że to lubią).
Dokładnie, jebać ich. Tak chcieli tak mają. Jeszcze tego księcia będą przepraszać inaczej im sie system zawiesi.
i jak zwykle tylko polak za nim pobiegł, mam nadzieję, że był tam
hmmm, jak by tu coś powiedzieć i cię nie urazić ...nie da się
~_Killa_ napisał/a:
Kurde mam takie same buciki jak ta pani, mega kozackie sa koturniki
hmmm, jak by tu coś powiedzieć i cię nie urazić ...nie da się
Berek! Berek! Berek! Berek!
Tylko 2 osoby zgodziły się na udział w zabawie. Reszta smutasów nie chciała bawić się w ganianego.
Tylko 2 osoby zgodziły się na udział w zabawie. Reszta smutasów nie chciała bawić się w ganianego.
youzeck1984 napisał/a:
Ten ból pipy zrobił mi dzień
youzeck1984 napisał/a:
No tak bo nie dostaniesz w ryj od polaka rodaka. Jak sie wychowałeś pod kamieniem to pewnie masz takie przekonanie...
Cała UE jest na smyczy stanów złajdaczonych .A światem rządzą korporacje i Wall Street .Czyli Lichwa !!!!!!
fun88 napisał/a:
Zapraszamy do Polski
Wasze zaproszenie zostały przyjęte i są już ich skutki.
spottedlublin.pl/lublin-15-latka-zgwalcona-zatrzymano-39-letniego-obyw...
Za chwilę dojedzie reszta i stanie się to codziennością.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów