Przez egzotycznego księciunia. Barcelona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Przez egzotycznego księciunia. Barcelona
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fregwencja jest gobietą - a białorycerzyki jak zwykle się prześcigają co by zrobiły jakiemuś brudasowi zamiast ogarnąć swoje lewackie sezony.
No i pewnie dostają sraczki na samą myśl że kobiety nie powinny mieć praw wyborczych.
No i pewnie dostają sraczki na samą myśl że kobiety nie powinny mieć praw wyborczych.
youzeck1984 napisał/a:
Skuwiała Unio europejska, jebani lewacy. Dziękujemy wam, wy skurwysyny z matki kurwy…
chuj kogo obchodzi że twoja matka była kurwą a ojciec alfonsem a ty pewnie jesteś pedofilem albo zoofilem
Wszystkich czarnych co przybyli do europy z afryki i reszty dziczy! odesłać spowrotem! , a jak będą chcieli wrócić to strzelać!
to gównie baby gosują na lewice i popierają napływ tych brudasów, to niech teraz uczą się bronić
Toż to jest bydło a europejczycy to dla nich poganie i innowiercy których trzeba wybić
W Niemczech już w zakładzie pracy proponują kobietą kursy samoobrony przed ciapatymi
W Niemczech już w zakładzie pracy proponują kobietą kursy samoobrony przed ciapatymi
Czemu kurwa takie coś oglądam jak wypije z sasiadem? bardziej niż łycha mi to ciśnienie podnosi. Ze ja takiego huja trafic nie moge
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów