Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
powinni tak polską gimbaze traktować
a później wstydziłbyś się na wfie przebierać
Mi sie tam podobało Nie pierdolą się chłopaki w tańcu
Ciekawe czy jak dostaniesz kiedyś pałą przez łeb za nic to czy dalej bedzie Ci sie tak podobalo
banda pierdolonych ćwierćinteligentów, dodatkowo odpowiednio naćpanych dla zwiększenia agresji, co niestety jest dosyć popularne w oddziałach prewencji w Hiszpanii, Portugalii, we Włoszech, ale niestety co raz częściej też w Polsce.
P.S. Sapkowskiego i Lemma uwielbiam.
[...] Swoją drogą tak to jest, kończy się sjesta i do pracy nie chce się wracać to pałą pomagają.
i tak kurwa powinni potraktować tą całą bandę jebanych nierobów, wtedy o kryzysie moglibyśmy zapomnieć. Nie dość że zapierdalamy więcej niż oni, to za znacznie mniejsze pieniądze.
Jeśli traktuje się studia wyłącznie jako środek do zdobycia pracy... Nie wszyscy tak mają: wiedza czasem okazuje się większym skarbem niż pieniądze - jest ona bowiem monetą, za która kupić można więcej. Albo przynajmniej niektórzy mają takie przekonanie: co kto lubi.
Ładnie powiedziane, prawie się wzruszyłem
Wiesz, gdyby to było przekonanie to bym się nim nie dzielił - ja mówie o praktyce. Polska pełna jest wszystko-nie-nieumiejących ludzi po studiach, którzy nie mogą się odnaleźć w realiach gospodarczych, biznesowych itp. Widzę to często na rekrutacjach. I potem sfrustrowani zapierdalają za 2000zł. I co, tytułem magistra zapłacą za bilet do kina, za dobry obiad itp?
Wiadomo, że jest kupa ogarniętych ludzi, studia nie mają tu nic do rzeczy. Poza hermetycznymi mafiami zawodowymi typu lekarze, prawnicy itp. Tu naprawdę trzeba zapierdalać, żeby się przygotować i mieć taką robotę
ale żeby za daleko nie uciekać od tego co napisałeś - tak jest, co kto lubi
Ja lubie zarabiać dobre siano i to robiąc to co sprawia mi ogromną frajdę udało mi się głównie dlatego, że poszedłem do pracy w wieku 18 lat.
Nie Bongman, nie mówie tutaj o pozowami dla fotografów amatorów w hipsterskim stroju, to po prostu moje hobby
jakby byla tam grupka ogarnietych osob(takich co by sie w polsce najprawdopodobniej kibolami nazwalo) to by tam panowie z policji polamani lezelii
ogarnięte osoby sądzisz że ktoś ogarnięty biegnie na szwadron opancerzonych jednostek (pałki, gazy, pistolety, tarcze, kamizelki, hełmy etc.) uzbrojony w kamyczek? idź w chuj idioto
Wiesz, gdyby to było przekonanie to bym się nim nie dzielił - ja mówie o praktyce. Polska pełna jest wszystko-nie-nieumiejących ludzi po studiach, którzy nie mogą się odnaleźć w realiach gospodarczych, biznesowych itp. Widzę to często na rekrutacjach. I potem sfrustrowani zapierdalają za 2000zł. I co, tytułem magistra zapłacą za bilet do kina, za dobry obiad itp?
Wiadomo, że jest kupa ogarniętych ludzi, studia nie mają tu nic do rzeczy. Poza hermetycznymi mafiami zawodowymi typu lekarze, prawnicy itp. Tu naprawdę trzeba zapierdalać, żeby się przygotować i mieć taką robotę
ale żeby za daleko nie uciekać od tego co napisałeś - tak jest, co kto lubi
Ja lubie zarabiać dobre siano i to robiąc to co sprawia mi ogromną frajdę udało mi się głównie dlatego, że poszedłem do pracy w wieku 18 lat.
Nie Bongman, nie mówie tutaj o pozowami dla fotografów amatorów w hipsterskim stroju, to po prostu moje hobby
Masz problem jeden - wszystko sprowadzasz do zarabiania pieniędzy. Trudno ci zrozumieć, że nie wszyscy tak mają. Więc: studia to nie praca. Nie chodzi w niej o zarobki, a o zaspokojenie ciekawości prowadzącej do wiedzy.
A ci, którzy studiują wyłącznie z myślą o przyszłym zawodzie, w istocie nie uczą się, a już pracują.
Masz problem jeden - wszystko sprowadzasz do zarabiania pieniędzy. Trudno ci zrozumieć, że nie wszyscy tak mają. Więc: studia to nie praca. Nie chodzi w niej o zarobki, a o zaspokojenie ciekawości prowadzącej do wiedzy.
A ci, którzy studiują wyłącznie z myślą o przyszłym zawodzie, w istocie nie uczą się, a już pracują.
Życzę powodzenia w dorosłym, życiu, jak już się zacznie
Życzę powodzenia w dorosłym, życiu, jak już się zacznie
Domyślam się, że chodzi ci o "dorosłość zawodową"? W takim razie dzięki .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów