📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
hmm...tak sobie myślę, że gdyby mnie tak gonili do szkoły, to może bym skończył studia i robił w jakimś mc donaldzie czy innym kfc... a tak co, przyszło mi firmę założyć i pekiel trzepać, jak pan policjant niewiastę pałą
ponury windziarz napisał/a:
hmm...tak sobie myślę, że gdyby mnie tak gonili do szkoły, to może bym skończył studia i robił w jakimś mc donaldzie czy innym kfc... a tak co, przyszło mi firmę założyć i pekiel trzepać, jak pan policjant niewiastę pałą
Jeśli traktuje się studia wyłącznie jako środek do zdobycia pracy... Nie wszyscy tak mają: wiedza czasem okazuje się większym skarbem niż pieniądze - jest ona bowiem monetą, za która kupić można więcej. Albo przynajmniej niektórzy mają takie przekonanie: co kto lubi.
Ale żeby napierdalać bezbronną klientkę?
Jak zwykle kawałek jak policja tłucze "niewinnego"... szkoda jedynie, że nie pokażą co się wcześniej działo.
Swoją drogą tak to jest, kończy się sjesta i do pracy nie chce się wracać to pałą pomagają.
Swoją drogą tak to jest, kończy się sjesta i do pracy nie chce się wracać to pałą pomagają.
Banda pedałów w mundurach, to ogólnoświatowe zjawisko - trochę władzy i mózg wysiada. A co się działo prędzej? Co za różnica, pałowanie stojącej kobiety przez dwóch cyborgów z pałami to totalne nieporozumienie. Najgorsze, że nigdy za to nie odpowiedzą, bo są zakamuflowani jak gówno w polskim parku.
Mi sie tam podobało Nie pierdolą się chłopaki w tańcu
Nie przeszło ci przez ten twój filozoficzny łeb ,że może dlatego tłum się nie rzucił na garstke policjantów bo byli świadomi wpierdolu jaki mogą dostać za utrudnianie pracy?
Wyobraź sobie taką kobiete x100.... Zduszają w zarodku
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Cytat:
pałowanie stojącej kobiety przez dwóch cyborgów z pałami to totalne nieporozumienie
Nie przeszło ci przez ten twój filozoficzny łeb ,że może dlatego tłum się nie rzucił na garstke policjantów bo byli świadomi wpierdolu jaki mogą dostać za utrudnianie pracy?
Wyobraź sobie taką kobiete x100.... Zduszają w zarodku
Polska @_@
Tą kobite to chyba do kuchni zaganiali
Darla morde. Wyłapała w udo i sie zamkneła... Musze wypróbować na swojej ;D
Ta leżąca w 0:06 to tak profilaktycznie dostała pałą po nogach?
Jak dla mnie fajna praca, można se ponapierdalać ludzi i jeszcze płacą za to. A ta w 0:15 to pewnie z tych kobiet co są pyskate i nie wiedzą kiedy przestać. No i dostała co chciała, tępa cipa.
Jak dla mnie fajna praca, można se ponapierdalać ludzi i jeszcze płacą za to. A ta w 0:15 to pewnie z tych kobiet co są pyskate i nie wiedzą kiedy przestać. No i dostała co chciała, tępa cipa.
Jak to dobrze że w Polsce jest tak zajebiście, każdy ma prace, pensja wystarcza na godne życie przez cały miesiąc, nie trzeba harować 60 godzin tygodniowo, rząd troszczy się o obywateli, a poziom inteligencji polaków i świadomość tego co się dzieje wokół nich na bardzo wysokim poziomie.
Jak to dobrze że w Polsce jest tak zajebiście, każdy ma prace, pensja wystarcza na godne życie przez cały miesiąc, nie trzeba harować 60 godzin tygodniowo, rząd troszczy się o obywateli, a poziom inteligencji polaków i świadomość tego co się dzieje wokół nich na bardzo wysokim poziomie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów