Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był taki jeden co ten słynny gaz do zabijania ludzi wymyślił jego żona też żydówka popełniła samobójstwo bo nie mogła znieść tego że jego mąż był taki antyludzkim tyranem
Żyd Żydowi Żydem... Choć całą wojne przypisuje sie Niemcom wtedy mówiono na nich Naziści ale to byli Niemcy to jednak sporą role też odegrały żydy na niemieckim zapleczu... ale o tym nie można mówić bo nazwą was anty semitami
Jak to ten żymiani szolc czy jak się pisze to jego nazwisko mówił "Naród niemiecki istnieje tylko po to aby służyć państwu izrael".
Słowa kanclerza demokratycznie wybranej partii.
Śmiesznych czasów dożylismy.
[ Dodano: 2024-12-18, 15:55 ]
oczywiście a większość naukowców co robiło przy obozach to były żydy !!!
Był taki jeden co ten słynny gaz do zabijania ludzi wymyślił jego żona też żydówka popełniła samobójstwo bo nie mogła znieść tego że jego mąż był taki antyludzkim tyranem
Żyd Żydowi Żydem... Choć całą wojne przypisuje sie Niemcom wtedy mówiono na nich Naziści ale to byli Niemcy to jednak sporą role też odegrały żydy na niemieckim zapleczu... ale o tym nie można mówić bo nazwą was anty semitami
Nikt tak nie sprzedawał żydów w Polsce podczas 2 WŚ jak żydzi. NIKT.
Oni własną rodzinę kurwa na śmierć sprzedawali niemcom za kilka srebrników.
poważnie bym się zastanowił nad ponownym rozpalaniem pieców w Oświęcimiu
oczywiście a większość naukowców co robiło przy obozach to były żydy !!!
A kto miał kurwa być jak większość ludzi wtedy była analfabetami !!! Ja pierdole.
powolny powrót do tradycji
Proszę zrób mnie komendantem nie zawiedziesz się
powolny powrót do tradycji
Zajmij się transportem ja dam na gaz
*wpadło mi to do głowy przy okazji tematu BLM/LGBT i badań naukowych, które potwierdzają, że te ruchy społeczne pogłębiają to, co w teorii miały zwalczać - uważam, że nie ma w tym żadnego przypadku.
dziękuję za uwagę, następne spotkanie jak zwykle w dokach o północy.
No a teraz niemce liżą dupsko izraelowi który importuje im inżynierów aby wykasować białą rasę.
Jak to ten żymiani szolc czy jak się pisze to jego nazwisko mówił "Naród niemiecki istnieje tylko po to aby służyć państwu izrael".
Słowa kanclerza demokratycznie wybranej partii.
Śmiesznych czasów dożylismy.
Nikt tak nie sprzedawał żydów w Polsce podczas 2 WŚ jak żydzi. NIKT.
Oni własną rodzinę kurwa na śmierć sprzedawali niemcom za kilka srebrników.
No i masz u mnie kolejne 50 zł na zrzutce za prawdy głoszenie o/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów