Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
🔥 Pijany Ukrainiec - teraz popularne
Hit transferowy tego sezonu
..JOK3R.. • 2013-09-19, 19:17
Cytat z oficjalnego profilu polonii na fb

Cytat:

Potwierdzamy - Polonia Warszawa jest zainteresowana pozyskaniem reprezentanta San Marino - Alessandro Della Valle. 31-letni obrońca strzelił ostatnio gola w meczu z reprezentacją Polski. Piłkarz oferty nie odrzucił i wyraził zainteresowanie dołączeniem do ekipy "Czarnych Koszul" - o rozwoju sytuacji będziemy informować na bieżąco.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tomek1491 2013-09-20, 12:08 3
@kenzol bicz plis, to nie orły Górskiego
Zgłoś
!Timon 2013-09-20, 12:15
@kenzol

Twój tekst przeszedłby 4 lata temu. Dzisiaj nikogo nie interesuje fart naszej reprezentacji. Kiedy przestaniemy, kurwa, liczyć na SZCZĘŚCIE naszej reprezentacji a zaczniemy liczyć na jej SKUTECZNOŚĆ?
I tak o ile w przypadku reprezentacji Anglii strata gola w meczu z San Marino to wpadka o tyle u nas to skutek.
Zgłoś
MD 2013-09-20, 12:38
@kenzol
pokonali ANGLIKÓW i UKRAIŃCÓW.
Co mi człowiek poprawił humor
Zgłoś
nitrox89 2013-09-20, 13:35 3
Słyszałem że w tym meczu San Marino grało drugim składem, prawda to?
Zgłoś
fabek123 2013-09-20, 13:38
polaczki - wpierdolił nam gola jest godzien >.<
Zgłoś
235w 2013-09-20, 15:05
chwyt marketingowy. wiem bo pracuje na obiekcie gdzie siedzibę ma Polonia
Zgłoś
Irenvelle 2013-09-20, 15:28 2
PikosTychy napisał/a:

bedzie musiał wziąść urlop bezpłatny na sezon

Noooooo, żeby braść wyplate z polonii h3 h3.
Zgłoś
KonY121 2013-09-20, 16:02 2
@PikosTychy

"Wziąść", czemu nie braść?
Zgłoś
Doktór 2013-09-20, 16:46
WZIĄĆ kurwa
Zgłoś
dmnunited 2013-09-20, 16:47 1
"bedzie musiał wziąść urlop bezpłatny na sezon"

będziesz musiał wziąć urlop bezpłatny w pracy na naukę języka polskiego
Zgłoś
rooll 2013-09-20, 21:15
PikosTychy napisał/a:

Będzie musiał braŚĆ urlop
Zgłoś
BlackRaven45 2013-09-20, 22:36
PikosTychy napisał/a:

wziąść ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem