Potwierdzamy - Polonia Warszawa jest zainteresowana pozyskaniem reprezentanta San Marino - Alessandro Della Valle. 31-letni obrońca strzelił ostatnio gola w meczu z reprezentacją Polski. Piłkarz oferty nie odrzucił i wyraził zainteresowanie dołączeniem do ekipy "Czarnych Koszul" - o rozwoju sytuacji będziemy informować na bieżąco.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Cytat z oficjalnego profilu polonii na fb
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bedzie musiał wziąść urlop bezpłatny na sezon
31- letni bankier. To rzeczywiście świetna decyzja poDUPAdającej Polonii
Miejmy nadzieje że ma małe dziecko to będzie mógl pójść na rodzicielski
Inaczej dyscyplinarka jak się nie dogada
Inaczej dyscyplinarka jak się nie dogada
Cytat:
(...)Polonia nie ma 40 tysięcy euro, aby zapewnić kontrakt temu zawodnikowi. Problem w tym, że nikt w Polonii nie myśli na poważnie o pozyskaniu tego zawodnika. Działacze Polonii taki ruch traktują jako akcję marketingową. Zresztą całkiem udaną. Zaproponowanie kontraktu komuś, kto kilkanaście dni temu upokorzył reprezentację Polski i zdobył bramkę dla San Marino w meczu rozegranym w Serravalle jest pod względem promocyjnym dla klubu strzałem w dziesiątkę.
Tyle w temacie.
On nie jest kurwa bankierem, tak trudno wejść na wikipedię i poczytać ?
juz sie zesrales polunia i legiunia ?
Śmiejecie się z Polaków, ale bramkę strzeloną naszym przez San Marino można nazwać nie inaczej jak "i ślepej kurze trafi się ziarno". Raz na 5 lat i oni mogą strzelić gola. Nie zapominajmy, że Polacy do tej pory strzelili Sanmaryńczykom aż 33 gole w ośmiu meczach, a oni nam tylko jedną bramkę. A co mają powiedzieć Anglicy, którzy stracili najszybszą bramkę w historii eliminacji do mistrzostw świata. Bramkę tą po paru sekundach od rozpoczęcia meczu strzelili gracze San Marino na stadionie Wembley!!! Albo Irlandczycy, którym San Marino strzeliło wyrównującego gola na 1-1 w 90 minucie meczu eliminacyjnego? Dobrze, że sędzia im sprzyjał wtedy i przedłużył mecz chyba aż o 6 minut, w których Irlandczycy zdołali strzelić zwycięskiego gola na 2-1. Nie śmiejcie się z naszych, bo jak za niecały miesiąc uda im się pokonać Anglików i Ukraińców i awansować bezpośrednio do mundialu to będziecie się znów zachwycać tą reprezentacją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów