...bo wyszło więcej niż się spodziewał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dlaczego Hitler popełnił samobójstwo?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo dostał rachunek za gaz.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo dostał rachunek za gaz.
"6 million jews"
co za bullshit, ta spierdolona propaganda syjonistyczna przesiąkła i przeżarła nawet satyryczne obrazki
zgineło nie wiecej niz 200.000 żydów, mnożąc i dodając tą liczbe żydki zrobił z tego 6 milionów. Jak tego dokonali ? o naprzykłąd tak:
np.
było 1.000 zydów w jakimś miescie i zostali zeslani do obozu, no wiec liczymy ilu z nich zgineło
1.000 zydów z miasta XYZ zginelo w obozie ABC...
1.000 polskich zydow zginelo w obozie ABC
1.000 europejskich zydow zginelo w obozie ABC
1.000 osob pochodzenia zydowskiego zginelo w obozie ABC
1.000 zydow z mista XYZ uznano za zaginionych
Co nam daje 5.000 wymordowanych zydów... i tym sposobem z paru set tysiecy zrobiło sie 6 milionów. Ta sama grupa ludzi liczona dodawana kilkakrotnie. Celowa pomyłka w powojennych ewidencjach. Otwórzcie oczy i zamknijcie mordy całej tej propagandzie.
Nie mam nic przeciwko zydom jako pojedynczym osobom, ale cała ta ich polityka i pierdolenie o holokauscie ktyry sam sobie stworzyli doprowadza mnie od kurwicy
co za bullshit, ta spierdolona propaganda syjonistyczna przesiąkła i przeżarła nawet satyryczne obrazki
zgineło nie wiecej niz 200.000 żydów, mnożąc i dodając tą liczbe żydki zrobił z tego 6 milionów. Jak tego dokonali ? o naprzykłąd tak:
np.
było 1.000 zydów w jakimś miescie i zostali zeslani do obozu, no wiec liczymy ilu z nich zgineło
1.000 zydów z miasta XYZ zginelo w obozie ABC...
1.000 polskich zydow zginelo w obozie ABC
1.000 europejskich zydow zginelo w obozie ABC
1.000 osob pochodzenia zydowskiego zginelo w obozie ABC
1.000 zydow z mista XYZ uznano za zaginionych
Co nam daje 5.000 wymordowanych zydów... i tym sposobem z paru set tysiecy zrobiło sie 6 milionów. Ta sama grupa ludzi liczona dodawana kilkakrotnie. Celowa pomyłka w powojennych ewidencjach. Otwórzcie oczy i zamknijcie mordy całej tej propagandzie.
Nie mam nic przeciwko zydom jako pojedynczym osobom, ale cała ta ich polityka i pierdolenie o holokauscie ktyry sam sobie stworzyli doprowadza mnie od kurwicy
dokladnie, nie bylo zadnego holocaustu. moja prababka mieszkala przed wojna w miescie gdzie bylo sporo zydow i kazdy wiedzial ze to sa kurwy. ale to jak zaklamali historie przeszlo chyba najsmielsze oczekiwania. holocaust. ehe. 6 mln. ehe. marzenia.
za duzo razy to slyszalem by powiedziec ze to cos nowego...
jasne holokaustu nie było a Kopernik była kobietą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów