Co łączy to wszystko? Luis Alfredo Garavito - psychopata, pedofil który pod namową Hitlera i Szatana zgwałcił, torturował i zamordował 140 chłopców. Dostał 11 lat, wyjdzie za 3.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na dożywocie i jego zgwałcić 140 razy i wmówić mu że opętał tego kogoś szatan i hitler !
Co ma Ouija do Satanizmu ?
Jeśli przez nią podpisał z Szatanem pakt to musi być pro.
Jeśli przez nią podpisał z Szatanem pakt to musi być pro.
W jakim kraju za torturowanie zgwałcenie i zabicie 140 osób idzie sie tylko na 11 lat do pierdla?? pewnie jak bym kogoś zastrzelił tam to bym dostał kare grzywny
Przecież ona ma pedofilię wypisana na twarzy.
No masakra, może można Hitlera uważać za antychrysta ale pochodził normalnej rodziny, że w wieku 15 lat włączył się do ruchu opozycji gdzie panują bardzo rygorystyczne prawa, i prawdopodobnie za takie coś to skazał by go na dożywotnią pracę w kamieniołomach, to już to samo za siebie mówi ze gość pierdolił aby uniknąć kary.
a wy byscie mowili, ze ruchac dzieci sie wam zachcialo?
tak to w sądzie jest nikt nie chce uwierzyć, że to szatan kazał Ci nie płacić alimentów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów