Jeżeli nie graliście w "Hitman: Blood Money" to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
marnotractwo gry że tak powiem ;/ gra jest zajebista daje piwko z przypomnienie mi o niej
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
@Grimi - O co ci chodzI? Co do tego ma że koleś gra na X-pudle? Czuje troche fanboya Playstation.
Tak właśnie skrypty zabijają gre. Chociaż to dosyć kreatywne zabicie celu
Tak właśnie skrypty zabijają gre. Chociaż to dosyć kreatywne zabicie celu
L. Bishop napisał/a:
(...) to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
Jebany prowokator
con napisał/a:
nie bedziesz mi mowil co mam robic kurwa , i tak nacisnalem play
bitch please.....
L. Bishop napisał/a:
Jeżeli nie graliście w "Hitman: Blood Money" to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
A co to kurwa za pedalskie uwagi? Filmik nie ma nic do rzeczy czy ktoś grał czy nie.
Earth napisał/a:
A co to kurwa za pedalskie uwagi? Filmik nie ma nic do rzeczy czy ktoś grał czy nie.
Tyle tylko, że jak wrzucasz tu filmiki z grami (choćby nie wiadomo jak ciekawe ) to zawsze zbierze się grupka gości uważających gry za niesadystyczne i będą Ci pisać : "po co gry na Sadisticu, lepiej iść na miasto i coś wyrwać" i tym podobne brednie. Tak jakby gry były przeznaczone tylko dla dzieciarni, a normalny facet nie mógł sobie po pracy odpalić jakiegoś CoDa czy Army.
I dlatego właśnie ten komentarz.
scroluje dalej nawet rozwinalem kometarze ktorych nie mam zamiaru czytac
To była zajebista misja, ale oprocz zabicia vinniego opcjonalnie trzeba było zdobyć mikrofilm, podpalając jego córke grilem.Tez fajna akcja jak biega paląc sie i wskakuje do basenu, tylko poto by wikitować.
@L. Bishop
Tak napiszą ci, którzy mają za chujowego kompa żeby im poszła jakakolwiek gra.
Tak napiszą ci, którzy mają za chujowego kompa żeby im poszła jakakolwiek gra.
Dobra gierka, cała seria świetna ale najlepsza druga część bo tam straż chociaż zwracała uwagę na to, że pod nosem jakiś koleś biega i trzeba było spokojnym krokiem przechodzić. W pozostałych częściach łysy koleś biega wszędzie w przebraniu i nikt się nie dziwi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów