A Ty, zrobisz tak swoim autem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
czaro9 napisał/a:
no fajnie zrobił, aż mu coś pociekło jak się podniósł
nie ma prawa w tym aucie to kawalki murka
myslalem ze wybuchnie albo chociaz bedzie dachowal
Myślałeś... nie rób tego więcej, OK
BueR_MadasS, tamten temat jest w dziale z fotkami a to filmik...
Baalp napisał/a:
BueR_MadasS, tamten temat jest w dziale z fotkami a to filmik...
zgadza sie ale akurat w tamtym temacie sam mod dodal filmik i jakos mu to nie przeszkadzalo tak wiec i Twoja wrzuta by tam teraz nawet pasowala
nie chce zaczynac rozmowy na temat gdzie sadistic podaza ale doklejanie do istniejych tematow bardziej pilnowane i z mala rewulucja w strukturze dzialow moglaby byc dobrym pomyslem
sam Cent sie tego raczej nie trzyma bo i z drugiej strony czyms trzeba 'zapchac glowna'- jego strona jego decyzje (i tak niepotrzebnie offtopuje) jak pisalem powyzej wiecej juz tego watku w innych tematach poruszac nie bede
co do hummera... niech mi ktos powie ze to nie jest samochod dla prawdziwego mezczyzny
zauważyliście jak zaczeło coś wyciekać z tego hamera? Sztrzelam że to olej z mostu
no wyciekł ci
maciej29 napisał/a:
chciałeś napisać "no wyciekł mi"no wyciekł ci
poszukaj w necie co to jest most w aucie i gdzie sie znajduje
maciej29 napisał/a:
poszukaj w necie co to jest most w aucie i gdzie sie znajduje
Aha, to autka 4x4 nie mają jednego z przodu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów