Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Że niby Józef Szájer itd.?
Konserwatyści w przeciwieństwie do przyssanych do obrzezanego pindola lewackich szabesgojów, nie popierają publicznie małżeństw sodomitów, hiv-antif, kurewek-aborterek, lgbtrtvagd i całego tego gówna. I nie promują tych rzeczy na ulicach i w szkołach,
Publicznie opowiadają się po właściwej stronie, po stronie rodziny, wiary, tradycji, prawdziwej wolności i generalnie cywilizacji białego człowieka etc. Nawet jeśli mają jakieś chore zwyrodnienie typu ruchanie innych starych facetów, królików czy kóz, to wiedzą że to chore, i to ukrywają.
I bardzo dobrze. Tak było przez wieki i tak powinno być. Wynaturzenia powinny być ukrywane, i nigdy, przenigdy, nie uznane za normalność.
Pięknie napisane, dużo zdrówka dla Ciebie i rodziny
alność.
No, nic do niech nie masz miłośniku księży pedofilów. Nigdy ci nie przeszkadzali
Zamknij już tę szpetną mordę katolicki kmiocie.
I nie wyjeżdżaj mi tu że chcesz karać tylko jawnych sodomitów, bo dobrze wiemy jak nie wiele trzeba żeby hołota twojego pokroju uznała kogoś za jawnego.
Edit: Jest tego gówna więcej, o paleniu na stosie, topieniu z kamieniem bo pan jezusek tak kazał , tylko nie chce mi się szukać.
czyżby janlew uraził Twoje zbolałe serdu...a nie czekaj dupsko
No, nic do niech nie masz miłośniku księży pedofilów. Nigdy ci nie przeszkadzali
I nie wyjeżdżaj mi tu że chcesz karać tylko jawnych sodomitów, bo dobrze wiemy jak nie wiele trzeba żeby hołota twojego pokroju uznała kogoś za jawnego.
Edit: Jest tego gówna więcej, o paleniu na stosie, topieniu z kamieniem bo pan jezusek tak kazał , tylko nie chce mi się szukać.
Zgasiles go jak peta pewnie poszedl wycierac lzy chujem kolegi
Czyli istnieje tu pełna akceptacja hipokryzji - pedały są zboczeniem i trzeba ich tępić, ale jak poseł prawicowej partii dał się złapać na orgii homoseksualnej, to przecież już można... tylko po cichu we własnym domku i jest git, w sumie to nawet nie ma o czym mówić.
Czyli dla Was mówienie jednego publicznie a robienie czegoś całkowicie odwrotnie prywatnie jest Ok - jak Kalemu ukraść krowa to źle, ale jak Kali ukraść krowa, to dobrze... jebani hipokryci
Zgasiles go jak peta pewnie poszedl wycierac lzy chujem kolegi
To mówisz, że da się otrzeć łzy chujem kolegi?
Często Ci się to zdarza?
Ps.
Z tego węgierskiego żydka taki prawicowy konserwatysta jak z Czarzastego katol.
Ps2
Skoro Morawiecki posyła swoje dzieci do żydowskiej szkoły, to czyje interesy uważa za ważniejsze/lepsze polskie czy żydowskie?
Tylko pytam.
Kurwa to jest sadol czy encyklopedia, ze tak cytatami napierdalasz? Wyciagajac jego wpisy z przeszlosci, nie zdyskredytujesz faktu, ze ma racje co do meritum. Czytaj o czym pisze, a nie kto pisze. A jak chcesz podyskutowac o jego katolickim ferworze to sobie nowy temat zaloz.
A tymczasem, przyjmij do wiadomosci, ze:
Nie mamy nawet nic przeciwko ludziom, którzy we własnej kuchni pakują fiuta w szynkę, choć to jakieś połączenie zoofilii z nekrofilią. Nawet nie wiemy czy tacy istnieją. Wiesz czemu? Bo nie organizują parad z szynkami na mieście, nie domagają się ślubu z wieprzowym truchłem, i adopcji dzieci, nie przyłażą też do szkół i nie domagają się akceptacji. Nikogo więc nic nie obchodzą.
I czytaj tak wiele razy az zrozumiesz meritum.
Że niby Józef Szájer itd.?
Konserwatyści w przeciwieństwie do przyssanych do obrzezanego pindola lewackich szabesgojów, nie popierają publicznie małżeństw sodomitów, hiv-antif, kurewek-aborterek, lgbtrtvagd i całego tego gówna. I nie promują tych rzeczy na ulicach i w szkołach,
Publicznie opowiadają się po właściwej stronie, po stronie rodziny, wiary, tradycji, prawdziwej wolności i generalnie cywilizacji białego człowieka etc. Nawet jeśli mają jakieś chore zwyrodnienie typu ruchanie innych starych facetów, królików czy kóz, to wiedzą że to chore, i to ukrywają.
I bardzo dobrze. Tak było przez wieki i tak powinno być. Wynaturzenia powinny być ukrywane, i nigdy, przenigdy, nie uznane za normalność.
Hahaha jak nagle sadolowa konserwa zmieniła zdanie.
Pedałami nagle nie pali się w piecach tylko są spoko bo się ruchają w swoim gronie bo się okazało że ich ziomek jest zwykłą ciota.
Myślałem że będą tłumaczenia że rozpracowywał homolobby od środka a tu takie zaskoczenie. Swój pedał to wzór pedała haha
Ty czegoś nie rozumiesz? Mózg wypadł tak po maturze albo w podstawówce ? Czytać zapomniałeś? Covid wyżarł rozum ? "Jawny sodomita" - to właśnie propagandziści chodzący po ulicach mówiący "Bycie pedałem jest cacy bądź jak my - z tego są konfitury!". Dobrze powiedział a Ciebie na stos za propagowanie propagandy.
Chcesz obrabiać kiełbasy pod stołem innym facetom ? Proszę bardzo ale za wyjście z tym z domu masz propagandzisto zastrzyki z ołowiu strzykawką naddzwiękową jako forma leczenia.
@Wiewór
I jeszcze kolejnemu powiem - pedałami ZAWSZE się paliło w piecu jak czarownicami za wyłażenie ze swoim pedalstwem z domu. ZAWSZE. Nikt nie robił z pedałowania problemu - chyba że kurwokościół, ale normalny człowiek miał to w dupie o ile się z pedałowaniem nie obnosisz i nie mówisz że jest spoko. Nie kurwa nie jest spoko - nie prowadzi do rozwoju i nie prowadzi do rozrodu a zatem do przekazania twoich genów dalej więc jest to sprzeczne z celem natury. A to już jest wynaturzenie jak nazwa wskazuje. Chcesz robić kiełbasy ? Rób. Ale jeśli wyłazisz z tym do ludzi i każesz im takim być bo masz z tego konfitury to niczym nie różni się to od KCPZPR czy NSDAP.
Ale jeśli wyłazisz z tym do ludzi i każesz im takim być bo masz z tego konfitury
Co ty pierdolisz ? Kto ci każe takim być ? Kto cię zjebie namawia do pedalstwa ? Coś ci się chyba w tym zasranym katogównem łbie pojebało.
Chyba że piszesz krypto pedale o homo ciągotach jakie sam masz, kuszą cię te cioty jebane kręcąc tymi dupkami i to ci przeszkadza. Boisz się że ulegniesz pokusie, weźmiesz chuja w dupę i ci się spodoba.
Nikt nie robił z pedałowania problemu - chyba że kurwokościół, ale normalny człowiek miał to w dupie o ile się z pedałowaniem nie obnosisz i nie mówisz że jest spoko. Nie kurwa nie jest spoko - nie prowadzi do rozwoju i nie prowadzi do rozrodu a zatem do przekazania twoich genów dalej więc jest to sprzeczne z celem natury
Zawsze mnie bawi jak przychodzi pierwszy lepszy homofob w internecie i próbiuje się powoływać na naukę i naturę aby zaargumentować swoją wrogość do homoseksualizmu (jak miałem około 18 lat też tak robiłem). Że niby wcale nie kieruje się obrzydzeniem tylko po prostu kieruje nim nauka i dobro gatunku ludzkiego iksde.. Smutna prawda jest taka, że natura ma cię w dupie. Natura ma na ciebie wyjebane, nie ma czegoś takiego jak matka natura która do czegoś dąży i pragnie żeby ludziom się powodziło i żeby się rozmnażali w pizdu. Gdyby tak było to byś nie miał żadnych chorób, raków, morderstw, upośledzeń i innych rzeczy. Masz jednak tego syfu w cholerę i trochę, o wiele więcej niż samego homoseksualizmu.
Po prostu przyznaj wprost, że homoseksualizm cię wkurwia i tyle, ale nie próbuj się wycierać nauką i naturą, bo gówno wiesz no i brzmi to idiotyczne.
Najlepsze stanowisko wobec homoseksualizmu jak dotąd powiedział chyba Urban - akceptuję, ale sam nie uprawiam bo mnie obrzydza.
Od 1990 r. polityk działał w Litewskiej Partii Chrześcijańskich Demokratów. Później działał w Związku Chrześcijańskich Demokratów oraz partii Porządek i Sprawiedliwość. W 2020 r. uzyskał mandat jako kandydat niezależny.
W 2013 r. Gražulis został aresztowany przez policję w związku z agresywnym zachowaniem i zakłócaniem Baltic Pride w Wilnie. W 2019 r. litewskie media ustaliły, że polityk nakłaniał partnerkę do dokonania aborcji, pomimo deklarowanych publicznie konserwatywnych poglądów. Po wszystkim zapewniał w mediach, że nie będzie już utrzymywał relacji z kobietami, bo wpada przez nie w kłopoty.
Czyżby prawicowy polityk dotrzymał słowa? W trakcie niedawnych zdalnych obrad komisji kultury litewskiego sejmu za plecami posła Petrasa Gražulisa pojawił się półnagi mężczyzna. . Krótko potem parlamentarzysta wyłączył kamerkę internetową, by powrócić na obrady po kilku sekundach.
Ja pierdole, jakie się prawe chłoptasie nagle tolerancyjne zrobiły
A miesiąc temu pedalstwo to było zboczenie z którym trzeba walczyć zawsze i wszędzie, a teraz nie ma problemu. Dwóch facetów lubi w dupkę to niech ładują po same jajca, we własnym domu, to czemu nie
Problem polega tylko i wyłącznie na tym, że takie pedalstwo jak Ty nie chce zrozumieć, że nikt do pedałowania nie ma problemu jeśli pedaluchy robią to sobie w swoim prywatnym kurwidole i nie wyłażą z tym na ulice, do szkół itp. W społeczeństwie musi panować porządek i zasady, a nie jebany lewacki burdel i promocja niedojebania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów