Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Konserwatyści w przeciwieństwie do przyssanych do obrzezanego pindola lewackich szabesgojów, nie popierają publicznie małżeństw sodomitów, hiv-antif, kurewek-aborterek, lgbtrtvagd i całego tego gówna. I nie promują tych rzeczy na ulicach i w szkołach,
Publicznie opowiadają się po właściwej stronie, po stronie rodziny, wiary, tradycji, prawdziwej wolności i generalnie cywilizacji białego człowieka etc. Nawet jeśli mają jakieś chore zwyrodnienie typu ruchanie innych starych facetów, królików czy kóz, to wiedzą że to chore, i to ukrywają.
I bardzo dobrze. Tak było przez wieki i tak powinno być. Wynaturzenia powinny być ukrywane, i nigdy, przenigdy, nie uznane za normalność.
Że niby Józef Szájer itd.?
Konserwatyści w przeciwieństwie do przyssanych do obrzezanego pindola lewackich szabesgojów, nie popierają publicznie małżeństw sodomitów, hiv-antif, kurewek-aborterek, lgbtrtvagd i całego tego gówna. I nie promują tych rzeczy na ulicach i w szkołach,
Publicznie opowiadają się po właściwej stronie, po stronie rodziny, wiary, tradycji, prawdziwej wolności i generalnie cywilizacji białego człowieka etc. Nawet jeśli mają jakieś chore zwyrodnienie typu ruchanie innych starych facetów, królików czy kóz, to wiedzą że to chore, i to ukrywają.
I bardzo dobrze. Tak było przez wieki i tak powinno być. Wynaturzenia powinny być ukrywane, i nigdy, przenigdy, nie uznane za normalność.
kurde już się miałem ( z przyzwyczajenia) do komentarza Janlewa przypierdolić, ale nie ma za bardzo do czego Ciekawy punkt widzenia sprawy pedałów wśród polityków Fidesz, PiS czy NSDAP
Ale i tak jakby wszyscy ludzie byli pedałami to ludzkość przetrwała by jakieś 50 lat, a w druga stronę tak to nie działa. Macie swój ostateczny dowód lewaczki, niech was dupsko piecze (w ten nieprzyjemny sposób).
kurde już się miałem ( z przyzwyczajenia) do komentarza Janlewa przypierdolić, ale nie ma za bardzo do czego Ciekawy punkt widzenia sprawy pedałów wśród polityków Fidesz, PiS czy NSDAP
Dla konserwatysty możesz we własnym domu na własnej ziemi, ruchać się z facetami i kozami na raz, gwałcić i zjadać psy czy strzelać z kałacha do chronionych gatunków (o ile sam je wychodowałeś). My w przeciwieństwie do lewactwa nikomu do łózka i domu nie chcemy zaglądać.
W strefie publicznej jakowoż ma panować ład, porządek i odwieczne wartości. Nie przynosimy zboczeń do szkół, kościołów, urzędów czy na rynek. Porządne kobiety i dzieci nie powinny na to patrzeć, zastanawiając się kto ma racje, czy jakby to było. Bo całe społeczeństwo wtedy gnije. Reasumując, można wszystko, byle u siebie. Tak my widzimy sprawę.
PS. Co do tych chronionych gatunków podałem przykład, bo mi się skojarzyło że w USA możesz nawet hodować żyrafy czy lwy i sobie na nie na legalu polować. Bo to prywatne rancho, prywatne karabiny, i prywatne lwy.
Zresztą jak ktośby chciał skosztować zupy z prawdziwego żółwia, bobrzych ogonów (staropolskie przysmaki), czy spróbować steka z lwa, to są rancha co wysyłają, niestety faszyści z UE zabronili tu odbierać, więc trzy na ukrainu odebrać.
exoticmeatmarkets.com/Zebra-Meat-from-Exotic-Meat-Market-s/326.htm
A miesiąc temu pedalstwo to było zboczenie z którym trzeba walczyć zawsze i wszędzie, a teraz nie ma problemu. Dwóch facetów lubi w dupkę to niech ładują po same jajca, we własnym domu, to czemu nie
Ja pierdole, jakie się prawe chłoptasie nagle tolerancyjne zrobiły
A miesiąc temu pedalstwo to było zboczenie z którym trzeba walczyć zawsze i wszędzie, a teraz nie ma problemu. Dwóch facetów lubi w dupkę to niech ładują po same jajca, we własnym domu, to czemu nie
Akurat o ile pamiętam na sadolu zawsze panował pogląd, że jeżeli ktoś chce być gejem to niech sobie nim będzie, ale bez tego całego ulicznego jazgotu, bo chuj logo obchodzi co bierze do dupy lub mordy natomiast nachalna propaganda i wręcz zaszczuwanie każdego kto wyrazi inny pogląd stało się codziennością.
Ja pierdole, jakie się prawe chłoptasie nagle tolerancyjne zrobiły
Chyba ci się coś pojebało, miesiąc temu było dokładnie tak samo jak 10lat temu, a nawet 100lat temu . Mamy wyjebane że obciągasz starym dziadom w swoim domu. Tylko zachowaj to dla siebie, zamiast to upubliczniać, i jeszcze wmawiać innym że to normalne, domagając się akceptacji w społeczeństwie. Czego ty kurwa mać jeszcze nie rozumiesz?
Nie mamy nawet nic przeciwko ludziom, którzy we własnej kuchni pakują fiuta w szynkę, choć to jakieś połączenie zoofilii z nekrofilią. Nawet nie wiemy czy tacy istnieją. Wiesz czemu? Bo nie organizują parad z szynkami na mieście, nie domagają się ślubu z wieprzowym truchłem, i adopcji dzieci, nie przyłażą też do szkół i nie domagają się akceptacji. Nikogo więc nic nie obchodzą. Bo nie dają powodu by ich słusznie nienawidzić za deprawowanie dzieci i całego społeczeństwa (i to najczęściej za żydowskie pieniądze).
Chyba ci się coś pojebało, miesiąc temu było dokładnie tak samo jak 10lat temu, a nawet 100lat temu . Mamy wyjebane że obciągasz starym dziadom w swoim domu. Tylko zachowaj to dla siebie, zamiast to upubliczniać, i jeszcze wmawiać innym że to normalne, domagając się akceptacji w społeczeństwie. Czego ty kurwa mać jeszcze nie rozumiesz?
Nie mamy nawet nic przeciwko ludziom, którzy we własnej kuchni pakują fiuta w szynkę, choć to jakieś połączenie zoofilii z nekrofilią. Nawet nie wiemy czy tacy istnieją. Wiesz czemu? Bo nie organizują parad z szynkami na mieście, nie domagają się ślubu z wieprzowym truchłem, i adopcji dzieci, nie przyłażą też do szkół i nie domagają się akceptacji. Nikogo więc nic nie obchodzą. Bo nie dają powodu by ich słusznie nienawidzić za deprawowanie dzieci i całego społeczeństwa (i to najczęściej za żydowskie pieniądze).
Czekam kiedy nadejdą te czasy że pedofile będą chodzić po ulicach z transparentami i domagać się akceptacji społeczeństwa, większych praw i większego dostępu do nieletnich oczywiście tęczowi im pomogą i będzie to lgbt+p bo przecież są postępowi.
No, nic do niech nie masz miłośniku księży pedofilów. Nigdy ci nie przeszkadzali
Zamknij już tę szpetną mordę katolicki kmiocie.
I nie wyjeżdżaj mi tu że chcesz karać tylko jawnych sodomitów, bo dobrze wiemy jak nie wiele trzeba żeby hołota twojego pokroju uznała kogoś za jawnego.
Edit: Jest tego gówna więcej, o paleniu na stosie, topieniu z kamieniem bo pan jezusek tak kazał , tylko nie chce mi się szukać.
Oby kurwa, bo mam dość tych nieobyczajnych wybryków pierdolonego ścierwa z LGBT, czyli publicznego wpajania ludziom, że kutas na czole czy w dupie to normalność, a także paradowanie w obscenicznych strojach jest spoko na ulicach - nie jest, od tego jest kodeks wykroczeń aby takie kurwy karać za nieobyczajne wybryki, o ile znajdzie się ktoś postronny i poczuje się zgorszony, bo inaczej, nawet w przestrzeni publicznej, jest to spoko (nie ma świadków, to możesz walić konia gdzie chcesz, są świadkowie > jak poczują się zgorszeni, to właśnie złamałeś prawo).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów