Jako że dzisiaj w Rosji obchodzony jest swoisty dzień mężczyzn, mam dla was małą kompilację
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tyle komentarzy i nikt nie pierdoli, że za słabe na sadola? Cenzorzy sadistika obiad wpierdalaja czy jaki chuj?
A filmik bardzo fajny, najlepsza akcja z tą ładą na dachu.
A filmik bardzo fajny, najlepsza akcja z tą ładą na dachu.
Nawet tam sobie ludzie, kurwa pomagają. A u nas ?
piwo za muzyke i za film oczywiscie
dzisiaj podwiozłem kilkaset metrów obcą babę. Nie była ładna ani młoda , ale podwiozłem
@kufel01, zawsze trzeba być człowiekiem. Czasami można być chujem (w uzasadnionych przypadkach :E)
dobra kompilacja, fajna muzyczka jest piwo
linka do jutuba ktos ma?
linka do jutuba ktos ma?
Rosja to mnie serio rozpierdala... Wszędzie wyłapiesz wpierdol dosłownie za nic, jeździć nikt nie potrafi, ale jak przyjdzie co do czego to potrafią sobie pomóc. U nas najebanego to nawet w stanie agonalnym by zostawili, a tam to mu jeszcze pomogą jezdnię pokonać (w sumie nie dziwię się bo pewnie każdy z nich przynajmniej raz w życiu był w podobnej sytuacji). U nas to nikt staruszka przez pasy nie przeprowadzi, a tam są w stanie samochód zatrzymać, by przeprowadzić. Kurwa podziwiam ten kraj o.O Serio Rosja to nie kraj tylko stan umysłu.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Tylko ja się zastanawiałem dlaczego akurat dzisiaj obchodzą dzień mężczyzny? Dla zainteresowanych, za ZSRR w tym dniu był obchodzony dzień armii radzieckiej.
Piwko za filmik i piwko dla faceta który pomógł starszemu panu z kulami podnieść się z jezdni. Można się wzruszyć.
Ten film jest dowodem na to, że istnieją równoległe wymiary, to na pewno nie było nagrane w naszym...
stary to było ekstra. musisz być fajną osobą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów